Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CSM Botosani FCSB1988
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
51% Spel op eigen helft 49%
11 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 15.9
poor Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Ioveanu geeft een hoge lob. Pietreanu probeert de bal aan de voet te houden. Huma rent richting de bal. Brătescu rent richting de bal. Brătescu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Oprean passt de bal zonder na te denken. Ioveanu speelt de bal door. Pintilei bereikt de bal nog maar net als eerste. Brătescu verovert de bal door een tackle van achteren. Brătescu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
CSM Botosani - FCSB1988 0:1

15e minuut.
Drăgan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mihai rent richting de bal. Drăgan verovert de bal door een tackle van achteren. Drăgan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Moga geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Liga met de inworp. Negură is nu in balbezit. Negură haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Drăgănescu probeert naar een medespeler te passen. Daar is Creangă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Creangă geeft een lange en hoge pass. Drăgan controleert de bal met de borst. Drăgan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CSM Botosani 50%, FCSB1988 50%.
CSM Botosani - FCSB1988 0:1

58e minuut.
Liga geeft de bal voor. Drăgănescu probeert de bal aan de voet te houden. Oprean rent richting de bal. Oprean schiet op doel. Varlan werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

61e minuut.
Drăgănescu rent richting de bal. Oprean rent richting de bal. Oprean passt de bal zonder na te denken. Drăgan rent richting de bal. Drăgan draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

62e minuut.
Brătescu passt de bal met de wreef. Mihai is nu in balbezit. Drăgan onderschept slim de pass. Drăgan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
CSM Botosani - FCSB1988 1:1

81e minuut.
Ceauşu rent richting de bal. Ceauşu geeft een hoge lob. Pintilei bereikt de bal nog maar net als eerste. Brătescu onderschept slim de pass. Brătescu schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CSM Botosani 53%, FCSB1988 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
CSM Botosani - FCSB1988 1:1