Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dynamoalex FCNB
Attack Tactiek NC
61% Balbezit 39%
14% Spel op eigen helft 86%
34 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
25.5 gemiddelde waardering 16.4
matig Schieten hopeloos
slecht Passen tragisch
zwak Verdedigen slecht


1e minuut.
Towneley is nu in balbezit. Towneley geeft een lange en hoge pass. Dzikuński is nu in balbezit. Dzikuński haalt uit met een fantastische trap. Neaga maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dynamoalex - FCNB 1:0

3e minuut.
Popek bereikt de bal nog maar net als eerste. Popek passt de bal met de wreef. Dzikuński rent richting de bal. Makuch rent richting de bal. Makuch draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dynamoalex - FCNB 2:0

6e minuut.
Neaga met een sublieme pass. Ohlmark speelt de bal door. Makuch is nu in balbezit. Makuch draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Dzikuński bereikt de bal nog maar net als eerste. Dzikuński draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dynamoalex - FCNB 3:0

14e minuut.
Bauts zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Makuch rent richting de bal. Makuch geeft een hoge lob. Dzikuński rent richting de bal. Dzikuński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dynamoalex - FCNB 4:0

15e minuut.
Candelato is nu in balbezit. Candelato passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Palumbo de bal. Makuch rent richting de bal. Makuch schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Popek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Popek speelt de bal door. Dzikuński bereikt de bal nog maar net als eerste. Dzikuński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dynamoalex - FCNB 5:0

18e minuut.
Maldonado passt de bal in één keer door. Daar is Makuch, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Makuch passt de bal zonder na te denken. Dzikuński rent richting de bal. Dzikuński haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Popek bereikt de bal nog maar net als eerste. Popek haalt uit met een fantastische trap. Neaga bokst de bal weg. Popek is nu in balbezit. Popek speelt de bal door. Neaga verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

26e minuut.
Bauts met de inworp. Ohlmark is nu in balbezit. Ohlmark passt de bal zonder na te denken. Popek is nu in balbezit. Popek draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Klungelig pakt Maldonado de bal. Link is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Maldonado. Maldonado krijgt een gele kaart.

32e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Bauts geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Makuch kopt de bal weg. Dzikuński rent richting de bal. Dzikuński haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Dynamoalex - FCNB 6:0

40e minuut.
Candelato passt de bal met de wreef. Popek speelt de bal door. Dzikuński is nu in balbezit. Dzikuński schiet op doel. Neaga maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dynamoalex - FCNB 7:0

45e minuut.
Makuch probeert naar een medespeler te passen. Popek bereikt de bal nog maar net als eerste. Popek speelt de bal door. Dzikuński bereikt de bal nog maar net als eerste. Dzikuński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dynamoalex - FCNB 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dynamoalex 10%, FCNB 90%.
Dynamoalex - FCNB 8:0

51e minuut.
Ohlmark is nu in balbezit. Ohlmark met een sublieme pass. Dzikuński bereikt de bal nog maar net als eerste. Dzikuński draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Dynamoalex - FCNB 9:0

52e minuut.
Daar is Candelato, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Candelato passt de bal met de wreef. Prunea bereikt de bal nog maar net als eerste. Prunea geeft een hoge lob. Dzikuński springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Makuch krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dynamoalex - FCNB 10:0

55e minuut.
Bauts zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Makuch is nu in balbezit. Makuch probeert naar een medespeler te passen. Popek rent richting de bal. Popek draait met de bal, schiet en ... Neaga verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Makuch, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Makuch draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Maldonado met een sublieme pass. Makuch is nu in balbezit. Dzikuński bereikt de bal nog maar net als eerste. Dzikuński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dynamoalex - FCNB 11:0

61e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Bauts neemt de hoekschop. Popek met een sublieme pass. Dzikuński rent richting de bal. Dzikuński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dynamoalex - FCNB 12:0

64e minuut.
Monteiro Neto rent richting de bal. Monteiro Neto passt de bal zonder na te denken. Popek speelt de bal door. Makuch rent richting de bal. Makuch haalt uit met een fantastische trap. Neaga verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

66e minuut.
Pollentier geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bauts zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Makuch controleert de bal met de borst. Makuch haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Towneley rent richting de bal. Towneley geeft een lange en hoge pass. Dzikuński rent richting de bal. Dzikuński draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Inworp. Bauts zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Makuch bereikt de bal nog maar net als eerste. Makuch haalt uit met een fantastische trap. Neaga probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

77e minuut.
Towneley bereikt de bal nog maar net als eerste. Towneley passt de bal zonder na te denken. Dzikuński heeft problemen om de bal te vangen. Dzikuński schiet op doel. Neaga werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Bauts bereikt de bal nog maar net als eerste. Bauts probeert naar een medespeler te passen. Popek is nu in balbezit. Popek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dynamoalex - FCNB 13:0

84e minuut.
Bauts zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ohlmark rent richting de bal. Ohlmark passt de bal met de wreef. Dzikuński is nu in balbezit. Dzikuński draait met de bal, schiet en ... Neaga kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Makuch de bal. Makuch haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Maldonado is nu in balbezit. Popek is nu in balbezit. Popek met een sublieme pass. Dzikuński is nu in balbezit. Dzikuński schiet op doel. Neaga verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Makuch bereikt de bal nog maar net als eerste. Makuch haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dynamoalex - FCNB 14:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dynamoalex 17%, FCNB 83%.
Dynamoalex - FCNB 14:0