Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CSM Botosani CS Jiul Petrosani
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
46% Spel op eigen helft 54%
13 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 16.2
slecht Schieten waardeloos
waardeloos Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Dumitriu geeft de bal voor. Daar is Hâmpu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ostaşu rent richting de bal. Drăgan bereikt de bal nog maar net als eerste. Drăgan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Beclea kopt de bal weg. Pietreanu rent richting de bal. Soare verovert de bal door een tackle van achteren. Badarică bereikt de bal nog maar net als eerste. Badarică draait met de bal, schiet en ... Varlan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Hâmpu met de inworp. Beclea rent richting de bal. Ostaşu rent richting de bal. Ostaşu haalt uit met een fantastische trap. Podgorean probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Drăgănescu verovert de bal door een tackle van achteren. Drăgănescu passt de bal in één keer door. Drăgan rent richting de bal. Drăgan haalt uit met een fantastische trap. Dineţ werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CSM Botosani - CS Jiul Petrosani 1:0

40e minuut.
Lungulescu is nu in balbezit. Lungulescu geeft een hoge lob. Daar is Creangă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ostaşu is nu in balbezit. Ostaşu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Ostaşu probeert naar een medespeler te passen. Buga rent richting de bal. Drăgan onderschept slim de pass. Drăgan passt de bal zonder na te denken. Ioanin probeert naar een medespeler te passen.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Creangă zal de hoekschop nemen. Lungulescu maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CSM Botosani 44%, CS Jiul Petrosani 56%.
CSM Botosani - CS Jiul Petrosani 1:0

58e minuut.
Pintilei geeft de bal voor. Inworp. Ion met een snelle inworp. Soare bereikt de bal nog maar net als eerste. Soare geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Dumitriu bereikt de bal nog maar net als eerste. Drăgan verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Ostaşu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Drăgan bereikt de bal nog maar net als eerste. Drăgan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Drăgănescu geeft de bal voor. Inworp. Barosanu met de inworp. Soare bereikt de bal nog maar net als eerste. Soare haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Beclea probeert naar een medespeler te passen. Badarică rent richting de bal. Met opzet legt Pintilei zijn tegenspeler op de grond. Pintilei is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

81e minuut.
Dumitriu geeft de bal voor. Moga is nu in balbezit. Ion tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Moga moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Moga kan niet meer verder spelen. Ion probeert naar een medespeler te passen. Şuteu komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Ioanin bereikt de bal nog maar net als eerste. Ioanin geeft de bal voor. Barosanu kopt de bal weg. Badarică controleert de bal met de borst. Badarică haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
CSM Botosani - CS Jiul Petrosani 1:1

85e minuut.
Ostaşu rent richting de bal. Ostaşu passt de bal in één keer door. Drăgan rent richting de bal. Drăgan draait met de bal, schiet en ... Ioanin probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal raakt de paal. Dineţ probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CSM Botosani 49%, CS Jiul Petrosani 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
CSM Botosani - CS Jiul Petrosani 1:1