Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kurzan FCSB1988
Attack Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
17% Spel op eigen helft 83%
36 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
39.9 gemiddelde waardering 17.8
solid Schieten weak
solid Passen poor
average Verdedigen poor


3e minuut.
Pühringer onderschept slim de pass. Pühringer passt de bal in één keer door. Khắc Cường met een sublieme pass. Guziałek is nu in balbezit. Guziałek schiet op doel. Voichin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Mihai heeft problemen om de bal te vangen. Guziałek rent richting de bal. Guziałek schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Kurzan - FCSB1988 1:0

5e minuut.
Bălţeanu met een sublieme pass. Khắc Cường is nu in balbezit. Khắc Cường passt de bal zonder na te denken. Crăcan rent richting de bal. Crăcan haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Drejan rent richting de bal. Drejan geeft de bal voor. Hamzin kopt de bal weg. Oprean heeft problemen om de bal te vangen. Pühringer geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

12e minuut.
Crăcan kan de bal niet met de borst controleren. Crăcan speelt de bal door. Na een snelle pass probeert Mihai de bal onder controle te krijgen. Guziałek is nu in balbezit. Guziałek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kurzan - FCSB1988 2:0

15e minuut.
Khắc Cường met een sublieme pass. Guziałek bereikt de bal nog maar net als eerste. Guziałek geeft een hoge lob. Crăcan bereikt de bal nog maar net als eerste. Crăcan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Khắc Cường rent richting de bal. Khắc Cường speelt de bal door. Klungelig pakt Guziałek de bal. Guziałek schiet op doel. Voichin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kurzan - FCSB1988 3:0

21e minuut.
Zwierzak bereikt de bal nog maar net als eerste. Zwierzak geeft een hoge lob. Şeitan is nu in balbezit. Şeitan geeft een hoge lob. Crăcan springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kurzan - FCSB1988 4:0

22e minuut.
Crăcan verovert de bal door een tackle van achteren. Crăcan passt de bal met de wreef. Daar is Şeitan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Şeitan geeft de bal voor. Crăcan springt en kopt de bal. Voichin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

25e minuut.
Oprean met een snelle inworp. Zwierzak is nu in balbezit. Dodrescu begaat een overtreding. Zwierzak is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Pühringer wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Bălţeanu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Khắc Cường probeert naar een medespeler te passen. Zwierzak probeert naar een medespeler te passen. Crăcan bereikt de bal nog maar net als eerste. Crăcan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Daar is Crăcan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Khắc Cường rent richting de bal. Khắc Cường passt de bal zonder na te denken. Crăcan rent richting de bal. Crăcan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Guziałek is nu in balbezit. Şeitan rent richting de bal. Guziałek met een sublieme pass. Crăcan bereikt de bal nog maar net als eerste. Crăcan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Klungelig pakt Guziałek de bal. Guziałek met een sublieme pass. Crăcan bereikt de bal nog maar net als eerste. Crăcan schiet op doel. Voichin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kurzan - FCSB1988 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kurzan 19%, FCSB1988 81%.
Kurzan - FCSB1988 5:0

48e minuut.
Crăcan passt de bal met de wreef. Mihai rent richting de bal. Crăcan verovert de bal door een tackle van achteren. Khắc Cường is nu in balbezit. Khắc Cường draait met de bal, schiet en ... Voichin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Guziałek is nu in balbezit. Guziałek draait met de bal, schiet en ... Voichin probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Khắc Cường is nu in balbezit. Khắc Cường passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Guziałek de bal. Guziałek haalt uit met een fantastische trap. Voichin werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Madar kopt de bal weg. Klungelig pakt Ioveanu de bal. Madar met een sublieme pass. Crăcan rent richting de bal. Crăcan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kurzan - FCSB1988 6:0

55e minuut.
Madar bereikt de bal nog maar net als eerste. Şeitan is nu in balbezit. Şeitan geeft de bal voor. Crăcan krijgt zijn hoofd ertegen. Voichin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kurzan - FCSB1988 7:0

56e minuut.
Brătescu is nu in balbezit. Guziałek rent richting de bal. Met opzet legt Brătescu zijn tegenspeler op de grond. Brătescu krijgt een gele kaart. Guziałek raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Guziałek kan niet meer verder spelen. Burlacu komt het veld opgelopen. Madar zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Drejan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Crăcan is nu in balbezit. Crăcan draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Mihai de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal. Burlacu bereikt de bal nog maar net als eerste. Burlacu schiet op doel. Voichin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kurzan - FCSB1988 8:0

61e minuut.
Şeitan bereikt de bal nog maar net als eerste. Şeitan geeft een lange en hoge pass. Mihai rent richting de bal. Khắc Cường verovert de bal door een tackle van achteren. Khắc Cường schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Klungelig pakt Khắc Cường de bal. Khắc Cường speelt de bal door. Mihai rent richting de bal. Crăcan verovert de bal door een tackle van achteren. Crăcan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kurzan - FCSB1988 9:0

67e minuut.
Drejan probeert naar een medespeler te passen. Pühringer bereikt de bal nog maar net als eerste. Pühringer geeft een hoge lob. Zwierzak bereikt de bal nog maar net als eerste. Zwierzak schiet op doel. Voichin bokst de bal weg.

68e minuut.
Liga rent richting de bal. Madar is nu in balbezit. Madar geeft de bal voor. Crăcan rent richting de bal. Crăcan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kurzan - FCSB1988 10:0

74e minuut.
Pühringer is nu in balbezit. Pühringer met een sublieme pass. Coporan rent richting de bal. Burlacu is nu in balbezit. Burlacu geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Mihai probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Zwierzak geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Khắc Cường bereikt de bal nog maar net als eerste. Khắc Cường geeft een hoge lob. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Kurzan - FCSB1988 11:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kurzan 16%, FCSB1988 84%.
Kurzan - FCSB1988 11:0