Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FCBraila FCNB
Normal Tactiek NC
58% Balbezit 42%
14% Spel op eigen helft 86%
21 Doelpogingen 2
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 14.9
waardeloos Schieten hopeloos
waardeloos Passen tragisch
waardeloos Verdedigen hopeloos


2e minuut.
Pazio kan de bal niet met de borst controleren. Hariton met een sublieme pass. Gaţu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pazio onderschept slim de pass. Pazio schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

6e minuut.
Klungelig pakt Hariton de bal. Hariton passt de bal met de wreef. Daar is Grecea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grecea draait met de bal, schiet en ... Neaga probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Ferestrău is nu in balbezit. Ferestrău met een sublieme pass. Daar is Barcă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grecea is nu in balbezit. Grecea schiet op doel. Neaga probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Ferestrău met een snelle inworp. Hariton met een sublieme pass. Grecea rent richting de bal. Grecea draait met de bal, schiet en ... Neaga probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FCBraila - FCNB 1:0

22e minuut.
Grecea raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Coşerea komt het veld opgelopen. Neaga met een harde bal richting middenveld. Barcă is nu in balbezit. Barcă schiet op doel. Neaga bokst de bal weg.

28e minuut.
Hariton onderschept slim de pass. Hariton probeert naar een medespeler te passen. Coşerea heeft problemen om de bal te vangen. Coşerea draait met de bal, schiet en ... Neaga maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Brătescu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Moceanu rent richting de bal. Moceanu speelt de bal door. Coşerea is nu in balbezit. Coşerea draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FCBraila - FCNB 2:0

35e minuut.
Neaga met een sublieme pass. Pazio is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Barcă. Barcă krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FCBraila 19%, FCNB 81%.
FCBraila - FCNB 2:0

47e minuut.
Maftei rent richting de bal. Maftei passt de bal met de wreef. Coşerea rent richting de bal. Coşerea schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FCBraila - FCNB 3:0

49e minuut.
Pazio passt de bal met de wreef. Coşerea rent richting de bal. Candelato bereikt de bal nog maar net als eerste. Coşerea onderschept slim de pass. Coşerea draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

55e minuut.
Gaţu is nu in balbezit. Gaţu speelt de bal door. Coşerea is nu in balbezit. Coşerea draait met de bal, schiet en ... Neaga werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FCBraila - FCNB 4:0

63e minuut.
Butanu probeert naar een medespeler te passen. Ferestrău bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferestrău passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Coşerea de bal. Coşerea schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FCBraila - FCNB 5:0

64e minuut.
Moceanu met een sublieme pass. Barcă heeft problemen om de bal te vangen. Coşerea is nu in balbezit. Coşerea haalt uit met een fantastische trap. Neaga werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ferestrău met de inworp. Barcă is nu in balbezit. Barcă schiet op doel. Neaga werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FCBraila - FCNB 6:0

72e minuut.
Maftei met een snelle inworp. Barcă is nu in balbezit. Candelato rent richting de bal. Coşerea is nu in balbezit. Coşerea draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Neaga probeert naar een medespeler te passen. Butanu is nu in balbezit. Butanu met een sublieme pass. Ferestrău rent richting de bal. Ferestrău haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Pazio is nu in balbezit. Pazio geeft een lange en hoge pass. Ferestrău rent richting de bal. Ferestrău schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Brătescu is nu in balbezit. Brătescu met een sublieme pass. Coşerea is nu in balbezit. Coşerea schiet op doel. Neaga maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FCBraila - FCNB 7:0

90e minuut.
Maftei met een snelle inworp. Barcă is nu in balbezit. Candelato legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Candelato krijgt een gele kaart. Barcă is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Barcă neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FCBraila 8%, FCNB 92%.
FCBraila - FCNB 7:0