Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
egictos Fc.RealMadrid
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
37% Spel op eigen helft 63%
11 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.6 gemiddelde waardering 18.3
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
zwak Verdedigen slecht


5e minuut.
Marcel is nu in balbezit. Butulan bereikt de bal nog maar net als eerste. Archip onderschept slim de pass. Archip schiet op doel. Cârstea maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
egictos - Fc.RealMadrid 1:0

10e minuut.
Vârtejaru passt de bal met de wreef. Lord is nu in balbezit. Met opzet legt Stănăşilă zijn tegenspeler op de grond. Stănăşilă krijgt een gele kaart. Lord is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Baniciu met een snel genomen vrije trap. Horvat kopt de bal weg.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Mihuţ verovert de bal door een tackle van achteren. Mihuţ geeft een hoge lob. Tontu rent richting de bal. Lord verovert de bal door een tackle van achteren. Lord draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: egictos 38%, Fc.RealMadrid 62%.
egictos - Fc.RealMadrid 1:0

54e minuut.
Catinca met een snelle inworp. Stănăşilă rent richting de bal. Stănăşilă met een sublieme pass. Scamă rent richting de bal. Scamă haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Scamă met de inworp. Cosma speelt de bal door. Mihuţ probeert naar een medespeler te passen. Lord is nu in balbezit. Lord haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Vârtejaru probeert naar een medespeler te passen. Chişcă rent richting de bal. Scamă verovert de bal door een tackle van achteren. Scamă geeft een lange en hoge pass. Ciora onderschept slim de pass.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Siboiu met de inworp. Archip bereikt de bal nog maar net als eerste. Archip haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Marcel de bal onder controle te krijgen. Cârstea probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Cosma heeft problemen om de bal te vangen. Cosma probeert naar een medespeler te passen. Archip speelt de bal door. Marcel is nu in balbezit. Marcel haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: egictos 35%, Fc.RealMadrid 65%.
egictos - Fc.RealMadrid 1:0