Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Academia Banat benico fc
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
47% Spel op eigen helft 53%
8 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.8 gemiddelde waardering 15.8
poor Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


10e minuut.
Movilescu verovert de bal door een tackle van achteren. Movilescu probeert naar een medespeler te passen. Gîrbaciu rent richting de bal. Hristu onderschept slim de pass. Hristu draait met de bal, schiet en ... Iftodi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

20e minuut.
Rednic geeft de bal voor. Miala is nu in balbezit. Buftea tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Buftea krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Hristu bereikt de bal nog maar net als eerste. Movilescu rent richting de bal. Prunariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Movilescu onderschept slim de pass. Movilescu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Academia Banat - benico fc 1:0

25e minuut.
Deteşan heeft problemen om de bal te vangen. Movilescu rent richting de bal. Movilescu speelt de bal door. Bobeş rent richting de bal. Bobeş geeft de bal voor. Iftodi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Hristu rent richting de bal. Enache verovert de bal door een tackle van achteren. Movilescu verovert de bal door een tackle van achteren. Hristu heeft problemen om de bal te vangen. Hristu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Academia Banat 40%, benico fc 60%.
Academia Banat - benico fc 1:0

48e minuut.
Daar is Istrate, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Deteşan is nu in balbezit. Deteşan passt de bal in één keer door. Stratulat bereikt de bal nog maar net als eerste. Stratulat haalt uit met een fantastische trap. Bălţeanu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Academia Banat - benico fc 1:1

50e minuut.
Hristu speelt de bal door. Deteşan bereikt de bal nog maar net als eerste. Hristu verovert de bal door een tackle van achteren. Deteşan bereikt de bal nog maar net als eerste. Deteşan haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

54e minuut.
Istrate onderschept slim de pass. Istrate passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Movilescu de bal. Movilescu schiet op doel. Iftodi werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

58e minuut.
Deteşan speelt de bal door. Nicolaie is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Stratulat. Stratulat krijgt een gele kaart.

78e minuut.
Theodor is nu in balbezit. Istrate verovert de bal door een tackle van achteren. Istrate speelt de bal door. Stratulat is nu in balbezit. Stratulat draait met de bal, schiet en ... Bălţeanu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Academia Banat - benico fc 1:2

80e minuut.
Daar is Movilescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Prunariu rent richting de bal. Prunariu passt de bal zonder na te denken. Stratulat rent richting de bal. Stratulat schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Deteşan speelt de bal door. Stratulat is nu in balbezit. Vintilă maakt een afschuwelijke overtreding. Vintilă krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Academia Banat 55%, benico fc 45%.
Academia Banat - benico fc 1:2