Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
HANIBALL Awesome Ladies
Normal Tactiek nnn2
41% Balbezit 59%
68% Spel op eigen helft 32%
6 Doelpogingen 28
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.5 gemiddelde waardering 31.7
unsatisfactory Schieten very good
unsatisfactory Passen weak
unsatisfactory Verdedigen adequate


1e minuut.
Theodorescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Theodorescu passt de bal met de wreef. Macavei bereikt de bal nog maar net als eerste. Rahibov onderschept slim de pass. Rahibov haalt uit met een fantastische trap. Paal!

2e minuut.
Burcă rent richting de bal. Hinteregger rent richting de bal. Hinteregger passt de bal met de wreef. Rahibov is nu in balbezit. Rahibov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Mătrăgună geeft de bal voor. Inworp. Ciuchiţă met de inworp. Burcă bereikt de bal nog maar net als eerste. Burcă draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Pitulea bereikt de bal nog maar net als eerste. Pitulea schiet op doel. Černas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Stefanescu-Prodanovici is nu in balbezit. Theodorescu onderschept slim de pass. Theodorescu schiet op doel. Černas bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Vinereanu trapt de bal weg. Cruceanu kopt de bal weg. Klungelig pakt Rahibov de bal. Hinteregger rent richting de bal. Hinteregger draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Vinereanu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
Ochetan kan de bal niet met de borst controleren. Hinteregger probeert naar een medespeler te passen. Macavei rent richting de bal. Rahibov verovert de bal door een tackle van achteren. Rahibov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Cruceanu geeft de bal voor. Sava speelt de bal door. Hinteregger rent richting de bal. Hinteregger schiet op doel. Rahibov probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Sava probeert de bal met de borst te controleren. Sava passt de bal zonder na te denken. Rahibov is nu in balbezit. Rahibov haalt uit met een fantastische trap. Vinereanu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
HANIBALL - Awesome Ladies 0:1

22e minuut.
Daar is Sava, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rahibov is nu in balbezit. Sava is nu in balbezit. Hinteregger is nu in balbezit. Hinteregger schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Mavrocordat passt de bal met de wreef. Stefanescu-Prodanovici bereikt de bal nog maar net als eerste. Stefanescu-Prodanovici geeft een hoge lob. Rahibov is nu in balbezit. Rahibov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
HANIBALL - Awesome Ladies 0:2

32e minuut.
Cruceanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Macavei onderschept slim de pass. Hinteregger verovert de bal door een tackle van achteren. Hinteregger haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
HANIBALL - Awesome Ladies 0:3

34e minuut.
Pitulea met de inworp. Burcă bereikt de bal nog maar net als eerste. Makulec legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Makulec krijgt een gele kaart. Burcă is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Burcă kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Černas bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
HANIBALL - Awesome Ladies 1:3

39e minuut.
Daar is Ciuchiţă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mătrăgună bereikt de bal nog maar net als eerste. Mătrăgună geeft de bal voor. Rahibov rent richting de bal. Rahibov draait met de bal, schiet en ... Vinereanu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Tache rent richting de bal. Tache geeft een lange en hoge pass. Mătrăgună speelt de bal door. Daar is Rahibov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rahibov draait met de bal, schiet en ... Vinereanu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HANIBALL 71%, Awesome Ladies 29%.
HANIBALL - Awesome Ladies 1:3

46e minuut.
Sava speelt de bal door. Hinteregger rent richting de bal. Hinteregger passt de bal met de wreef. Rahibov is nu in balbezit. Rahibov haalt uit met een fantastische trap. Vinereanu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
HANIBALL - Awesome Ladies 1:4

54e minuut.
Rahibov bereikt de bal nog maar net als eerste. Hinteregger bereikt de bal nog maar net als eerste. Rahibov is nu in balbezit. Rahibov draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

57e minuut.
Şoimaru rent richting de bal. Hinteregger verovert de bal door een tackle van achteren. Hinteregger passt de bal met de wreef. Rahibov bereikt de bal nog maar net als eerste. Rahibov schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Mavrocordat geeft een lange en hoge pass. Burcă probeert de bal aan de voet te houden. Rahibov is nu in balbezit. Hinteregger is nu in balbezit. Hinteregger draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Macavei heeft problemen om de bal te vangen. Mavrocordat is nu in balbezit. Ochetan begaat een overtreding. Mavrocordat raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Mavrocordat kan niet meer verder spelen. Duru komt het veld opgelopen. Stefanescu-Prodanovici zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Grigorescu is nu in balbezit. Rahibov verovert de bal door een tackle van achteren. Rahibov haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
HANIBALL - Awesome Ladies 1:5

67e minuut.
Vinereanu met een harde bal richting middenveld. Sava bereikt de bal nog maar net als eerste. Sava passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Rahibov de bal. Rahibov haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!

69e minuut.
Duru heeft problemen om de bal te vangen. Duru speelt de bal door. Sava met een sublieme pass. Rahibov bereikt de bal nog maar net als eerste. Rahibov haalt uit met een fantastische trap. Vinereanu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
HANIBALL - Awesome Ladies 1:6

81e minuut.
Hinteregger geeft de bal voor. Klungelig pakt Tache de bal. Hinteregger onderschept slim de pass. Rahibov is nu in balbezit. Rahibov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HANIBALL 65%, Awesome Ladies 35%.
HANIBALL - Awesome Ladies 1:6