Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
steauabucuresti1 HANIBALL
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
52% Spel op eigen helft 48%
8 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 16.5
poor Schieten hopeless
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


11e minuut.
Fedorca met een sublieme pass. Vărzaru heeft problemen om de bal te vangen. Vărzaru passt de bal in één keer door. Cioculescu is nu in balbezit. Cioculescu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Urdea bereikt de bal nog maar net als eerste. Urdea passt de bal zonder na te denken. Daar is Cioculescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vărzaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Vărzaru draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Dincă is nu in balbezit. Dincă passt de bal met de wreef. Vărzaru probeert naar een medespeler te passen. Cioculescu rent richting de bal. Cioculescu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Ciuchiţă heeft problemen om de bal te vangen. Ciuchiţă geeft een hoge lob. Fedorca probeert de bal aan de voet te houden. Burcă is nu in balbezit. Burcă geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Vărzaru passt de bal zonder na te denken. Cioculescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ochetan maakt een afschuwelijke overtreding. Ochetan krijgt een gele kaart. Cioculescu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Vărzaru komt bij de bal en schiet. Vinereanu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
steauabucuresti1 - HANIBALL 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: steauabucuresti1 48%, HANIBALL 52%.
steauabucuresti1 - HANIBALL 1:0

57e minuut.
Theodorescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Urdea onderschept slim de pass. Urdea geeft de bal voor. Dolha bereikt de bal nog maar net als eerste. Dolha geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Tache rent richting de bal. Vărzaru tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tache raakt geblesseerd tijdens het duel. Ochetan met een snel genomen vrije trap. Urdea kopt de bal weg. Nicodin rent richting de bal. Theodorescu is nu in balbezit. Theodorescu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Grigorescu rent richting de bal. Grigorescu geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gogean met de inworp. Vărzaru geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Ochetan bereikt de bal nog maar net als eerste. Fedorca onderschept slim de pass. Fedorca passt de bal zonder na te denken. Vărzaru is nu in balbezit. Vărzaru haalt uit met een fantastische trap. Vinereanu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: steauabucuresti1 55%, HANIBALL 45%.
steauabucuresti1 - HANIBALL 1:0