Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Regulatorii FC Benfica Calarasi
tehnica Tactiek Normal
68% Balbezit 32%
16% Spel op eigen helft 84%
20 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
34 gemiddelde waardering 15.3
good Schieten unsatisfactory
average Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


4e minuut.
Mânzeanu rent richting de bal. Mânzeanu passt de bal in één keer door. Kurczab rent richting de bal. Kurczab passt de bal met de wreef. Kalem geeft een lange en hoge pass. Stoian verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

10e minuut.
Doeltrap. Stoian trapt de bal weg van het doel. Colombiano kopt de bal weg. Bolovan rent richting de bal. Bolovan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Jianu geeft de bal voor. Inworp. Pâslariu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Colombiano bereikt de bal nog maar net als eerste. Colombiano schiet op doel. De bal raakt de paal.

17e minuut.
Iscru kopt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kurczab met een snelle inworp. Kalem is nu in balbezit. Kalem geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Iscru raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Carcalete komt het veld opgelopen.

20e minuut.
Kurczab met een snelle inworp. Kalem rent richting de bal. Carcalete schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Kalem is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kalem met een snel genomen vrije trap. De bal vliegt tegen de lat. Slinning controleert de bal met de borst. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Păcală onderschept slim de pass. Păcală speelt de bal door. Cârstea heeft problemen om de bal te vangen. Bolovan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolovan geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Colombiano onderschept slim de pass. Bolovan is nu in balbezit. Carcalete maakt een afschuwelijke overtreding. Carcalete krijgt een gele kaart. Bolovan is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kalem met een snel genomen vrije trap. Slinning springt en kopt de bal. Păcală heeft problemen om de bal te vangen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Kalem verovert de bal door een tackle van achteren. Kalem passt de bal zonder na te denken. Profiş probeert naar een medespeler te passen. Slinning bereikt de bal nog maar net als eerste. Slinning draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Regulatorii FC - Benfica Calarasi 1:0

30e minuut.
Colombiano passt de bal zonder na te denken. Bolovan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolovan passt de bal zonder na te denken. Slinning rent richting de bal. Slinning schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Regulatorii FC - Benfica Calarasi 2:0

33e minuut.
Colombiano met een sublieme pass. Na een snelle pass probeert Kalem de bal onder controle te krijgen. Kurczab is nu in balbezit. Kurczab geeft een hoge lob. Slinning krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pâslariu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Colombiano bereikt de bal nog maar net als eerste. Colombiano haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Regulatorii FC - Benfica Calarasi 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Regulatorii FC 18%, Benfica Calarasi 82%.
Regulatorii FC - Benfica Calarasi 3:0

47e minuut.
Kalem is nu in balbezit. Kalem geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Mânzeanu de bal. Pâslariu rent richting de bal. Pâslariu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Păcală is nu in balbezit. Păcală geeft een lange en hoge pass. Inworp. Profiş zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pâslariu geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Profiş geeft een lange en hoge pass. Bolovan rent richting de bal. Bolovan geeft een hoge lob. Pâslariu rent richting de bal. Pâslariu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

57e minuut.
Carcalete is nu in balbezit. Kalem onderschept slim de pass. Kalem met een sublieme pass. Klungelig pakt Bolovan de bal. Bolovan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Kurczab passt de bal met de wreef. Bolovan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolovan passt de bal zonder na te denken. Slinning is nu in balbezit. Slinning schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Giejsztorewicz geeft een hoge lob. Profiş rent richting de bal. Profiş met een sublieme pass. Bolovan rent richting de bal. Bolovan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Sârgu trapt de bal weg. Profiş kopt de bal weg. Bolovan is nu in balbezit. Bolovan draait met de bal, schiet en ... Stoian bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Regulatorii FC 14%, Benfica Calarasi 86%.
Regulatorii FC - Benfica Calarasi 3:0