Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Vointa Vrata CSM Suceava
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
50% Spel op eigen helft 50%
9 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 19.3
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


13e minuut.
Cocoloş is nu in balbezit. Cocoloş met een sublieme pass. Dobrilă rent richting de bal. Dobrilă draait met de bal, schiet en ... Purăveţ werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vointa Vrata - CSM Suceava 1:0

28e minuut.
Oraşan raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ciubuc komt het veld opgelopen.

33e minuut.
Cocoloş is nu in balbezit. Ciubuc onderschept slim de pass. Caramitru bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciubuc rent richting de bal. Ciubuc haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Popa probeert naar een medespeler te passen. Cocoloş rent richting de bal. Ciubuc onderschept slim de pass. Caramitru is nu in balbezit. Caramitru draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Vointa Vrata - CSM Suceava 1:1

44e minuut.
Dobrilă rent richting de bal. Dobrilă probeert naar een medespeler te passen. Mureşanu is nu in balbezit. Lucian verovert de bal door een tackle van achteren. Lucian haalt uit met een fantastische trap. Purăveţ kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Lucian is nu in balbezit. Lucian draait met de bal, schiet en ... Purăveţ maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vointa Vrata - CSM Suceava 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vointa Vrata 56%, CSM Suceava 44%.
Vointa Vrata - CSM Suceava 2:1

56e minuut.
Sucigan is nu in balbezit. Dobrilă verovert de bal door een tackle van achteren. Popa rent richting de bal. Dobrilă onderschept slim de pass. Dobrilă draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Pitulea passt de bal met de wreef. Inworp. Cocoloş zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Butuşan bereikt de bal nog maar net als eerste. Butuşan geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Caramitru bereikt de bal nog maar net als eerste. Caramitru passt de bal met de wreef. Ciubuc bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciubuc schiet op doel. Constantin werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vointa Vrata 44%, CSM Suceava 56%.
Vointa Vrata - CSM Suceava 2:1