Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
JUVENTUS Zarukay Fc Romania 1986
Normal Tactiek 433
42% Balbezit 58%
72% Spel op eigen helft 28%
2 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.1 gemiddelde waardering 33
poor Schieten adequate
unsatisfactory Passen adequate
unsatisfactory Verdedigen average


2e minuut.
Săpunaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Arruabarrena onderschept slim de pass. Arruabarrena speelt de bal door. Majsner bereikt de bal nog maar net als eerste. Majsner schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
JUVENTUS Zarukay - Fc Romania 1986 0:1

12e minuut.
Bruat probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bruat geeft een hoge lob. Daar is do Carmo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Majsner is nu in balbezit. Majsner haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Bruat kopt de bal weg. do Carmo is nu in balbezit. Gâlceavă is nu in balbezit. do Carmo onderschept slim de pass. do Carmo geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Bruat onderschept slim de pass. Bruat probeert naar een medespeler te passen. Majsner is nu in balbezit. Majsner haalt uit met een fantastische trap. Siladi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
JUVENTUS Zarukay - Fc Romania 1986 0:2

22e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Siladi niet meer kan verder spelen. Talpăiute komt het veld opgelopen.

28e minuut.
do Carmo rent richting de bal. Bellinzoni rent richting de bal. do Carmo met een sublieme pass. Bellinzoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Bellinzoni haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Na een snelle pass probeert Bruat de bal onder controle te krijgen. Arruabarrena rent richting de bal. Arruabarrena geeft een hoge lob. do Carmo bereikt de bal nog maar net als eerste. do Carmo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Bellinzoni is nu in balbezit. Mitrana onderschept slim de pass. Mitrana passt de bal in één keer door. do Carmo rent richting de bal. do Carmo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JUVENTUS Zarukay 70%, Fc Romania 1986 30%.
JUVENTUS Zarukay - Fc Romania 1986 0:2

47e minuut.
Na een snelle pass probeert Arruabarrena de bal onder controle te krijgen. Quirós is nu in balbezit. Quirós geeft de bal voor. Majsner is nu in balbezit. Majsner schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Turcanu bereikt de bal nog maar net als eerste. do Carmo verovert de bal door een tackle van achteren. do Carmo speelt de bal door. Majsner is nu in balbezit. Majsner draait met de bal, schiet en ... Talpăiute probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

56e minuut.
do Carmo speelt de bal door. Majsner is nu in balbezit. Ioan verovert de bal door een tackle van achteren. do Carmo rent richting de bal. do Carmo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Simion passt de bal met de wreef. Ioan rent richting de bal. Ioan geeft een hoge lob. Majsner bereikt de bal nog maar net als eerste. Majsner schiet op doel. Talpăiute bokst de bal weg.

78e minuut.
Gâlceavă is nu in balbezit. Gâlceavă passt de bal zonder na te denken. Bruat bereikt de bal nog maar net als eerste. Bellinzoni is nu in balbezit. Bellinzoni haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
JUVENTUS Zarukay - Fc Romania 1986 0:3

83e minuut.
Bellinzoni rent richting de bal. Bellinzoni passt de bal met de wreef. do Carmo rent richting de bal. do Carmo passt de bal in één keer door. Majsner bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
JUVENTUS Zarukay - Fc Romania 1986 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JUVENTUS Zarukay 73%, Fc Romania 1986 27%.
JUVENTUS Zarukay - Fc Romania 1986 0:4