Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mickhaella FC Regulatorii FC
Normal Tactiek atac
39% Balbezit 61%
84% Spel op eigen helft 16%
0 Doelpogingen 36
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
12.8 gemiddelde waardering 34.6
poor Schieten solid
poor Passen good
hopeless Verdedigen poor


2e minuut.
Daar is Gębka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gębka probeert naar een medespeler te passen. Kurczab met een sublieme pass. Slinning is nu in balbezit. Slinning schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Scholz rent richting de bal. Scholz met een sublieme pass. Slinning rent richting de bal. Imšir is nu in balbezit. Imšir draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Kurczab speelt de bal door. Bonnin is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Buculei. Bonnin is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kurczab wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Scholz passt de bal met de wreef. Botezan kan de bal niet met de borst controleren. Bonnin bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonnin draait met de bal, schiet en ... Hristodorescu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mickhaella FC - Regulatorii FC 0:1

29e minuut.
Scholz is nu in balbezit. Scholz passt de bal in één keer door. Kurczab speelt de bal door. Slinning bereikt de bal nog maar net als eerste. Slinning haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Bonnin kopt de bal weg. Daar is Cioban, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Slinning rent richting de bal. Slinning draait met de bal, schiet en ... Hristodorescu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mickhaella FC - Regulatorii FC 0:2

34e minuut.
Wachnik is nu in balbezit. Wachnik speelt de bal door. Apreotesei probeert de bal aan de voet te houden. Slinning bereikt de bal nog maar net als eerste. Slinning draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Scholz rent richting de bal. Kurczab met een sublieme pass. Apreotesei bereikt de bal nog maar net als eerste. Imšir verovert de bal door een tackle van achteren. Imšir draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mickhaella FC - Regulatorii FC 0:3

41e minuut.
Hristodorescu trapt de bal weg van het doel. Scholz probeert de bal aan de voet te houden. Kurczab met een sublieme pass. Slinning rent richting de bal. Slinning haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Mickhaella FC - Regulatorii FC 0:4

43e minuut.
Nicolici rent richting de bal. Nicolici passt de bal zonder na te denken. Bonnin rent richting de bal. Slinning is nu in balbezit. Slinning draait met de bal, schiet en ... Hristodorescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bonnin rent richting de bal. Bonnin schiet op doel. Hristodorescu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mickhaella FC - Regulatorii FC 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mickhaella FC 80%, Regulatorii FC 20%.
Mickhaella FC - Regulatorii FC 0:5

47e minuut.
Wachnik passt de bal in één keer door. Imšir rent richting de bal. Imšir passt de bal met de wreef. Slinning bereikt de bal nog maar net als eerste. Slinning schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mickhaella FC - Regulatorii FC 0:6

49e minuut.
Klungelig pakt Slinning de bal. Kurczab speelt de bal door. Slinning is nu in balbezit. Slinning schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Mickhaella FC - Regulatorii FC 0:7

53e minuut.
Kurczab passt de bal in één keer door. Bonnin is nu in balbezit. Bonnin probeert naar een medespeler te passen. Slinning rent richting de bal. Slinning draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

56e minuut.
Gębka kopt de bal weg. Daar is Nicolici, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Slinning rent richting de bal. Bonnin bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonnin schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Mickhaella FC - Regulatorii FC 0:8

62e minuut.
Apreotesei raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Tobescu komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Botezan probeert de bal aan de voet te houden. Scholz bereikt de bal nog maar net als eerste. Scholz passt de bal met de wreef. Bonnin rent richting de bal. Bonnin draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Gębka met een snelle inworp. Scholz bereikt de bal nog maar net als eerste. Scholz passt de bal zonder na te denken. Slinning is nu in balbezit. Slinning haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Botezan rent richting de bal. Bonnin verovert de bal door een tackle van achteren. Bonnin probeert naar een medespeler te passen. Slinning rent richting de bal. Slinning draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mickhaella FC - Regulatorii FC 0:9

74e minuut.
Botezan geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Scholz met de inworp. Bonnin is nu in balbezit. Bonnin draait met de bal, schiet en ... Hristodorescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

78e minuut.
Inworp. Botezan met de inworp. Klungelig pakt Buculei de bal. Bonnin rent richting de bal. Bonnin haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Kurczab probeert naar een medespeler te passen. Scholz bereikt de bal nog maar net als eerste. Scholz passt de bal in één keer door. Bonnin is nu in balbezit. Bonnin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mickhaella FC - Regulatorii FC 0:10

85e minuut.
Hristodorescu trapt de bal weg. Kurczab rent richting de bal. Kurczab geeft de bal voor. Slinning rent richting de bal. Slinning haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mickhaella FC 87%, Regulatorii FC 13%.
Mickhaella FC - Regulatorii FC 0:10