Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Regulatorii FC Mickhaella FC
tehnica Tactiek Normal
67% Balbezit 33%
13% Spel op eigen helft 87%
22 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
33.5 gemiddelde waardering 14.3
solid Schieten unsatisfactory
average Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Buculei geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kalem met een snelle inworp. Kurczab bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurczab geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Slinning rent richting de bal. Slinning schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Regulatorii FC - Mickhaella FC 1:0

8e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Profiş met de inworp. Pâslariu is nu in balbezit. Pâslariu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Regulatorii FC - Mickhaella FC 2:0

10e minuut.
Colombiano verovert de bal door een tackle van achteren. Buculei bereikt de bal nog maar net als eerste. Colombiano verovert de bal door een tackle van achteren. Bolovan rent richting de bal. Bolovan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Pâslariu met een snelle inworp. Colombiano bereikt de bal nog maar net als eerste. Colombiano speelt de bal door. Bolovan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolovan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Regulatorii FC - Mickhaella FC 3:0

14e minuut.
Botezan geeft de bal voor. Gavrilescu probeert de bal met de borst te controleren. Profiş met een sublieme pass. Pâslariu heeft problemen om de bal te vangen. Pâslariu geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Slinning rent richting de bal. Slinning passt de bal met de wreef. Bolovan rent richting de bal. Bolovan draait met de bal, schiet en ... Hristodorescu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Regulatorii FC - Mickhaella FC 4:0

28e minuut.
Buculei rent richting de bal. Pâslariu verovert de bal door een tackle van achteren. Pâslariu geeft een lange en hoge pass. Bolovan maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Regulatorii FC - Mickhaella FC 5:0

28e minuut.
Slinning onderschept slim de pass. Slinning met een sublieme pass. Kalem bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalem probeert naar een medespeler te passen. Creţu met een sublieme pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Regulatorii FC - Mickhaella FC 6:0

30e minuut.
Profiş met een snelle inworp. Daar is Pâslariu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Buculei bereikt de bal nog maar net als eerste. Pâslariu verovert de bal door een tackle van achteren. Pâslariu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Regulatorii FC - Mickhaella FC 7:0

38e minuut.
Profiş is nu in balbezit. Pâslariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Buculei is nu in balbezit. Pâslariu verovert de bal door een tackle van achteren. Pâslariu schiet op doel. Hristodorescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Regulatorii FC 21%, Mickhaella FC 79%.
Regulatorii FC - Mickhaella FC 7:0

53e minuut.
Colombiano passt de bal zonder na te denken. Kurczab is nu in balbezit. Kurczab geeft een hoge lob. Klungelig pakt Slinning de bal. Slinning draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Regulatorii FC - Mickhaella FC 8:0

60e minuut.
Colombiano is nu in balbezit. Slinning met een sublieme pass. Bolovan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolovan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Regulatorii FC - Mickhaella FC 9:0

66e minuut.
Klungelig pakt Botezan de bal. Pâslariu rent richting de bal. Pâslariu met een sublieme pass. Slinning is nu in balbezit. Slinning schiet op doel. Hristodorescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Pâslariu neemt de hoekschop. Slinning heeft problemen om de bal te vangen. Bolovan is nu in balbezit. Bolovan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Pâslariu geeft een hoge lob. Bolovan is nu in balbezit. Creţu legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Bolovan is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Slinning zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De bal vliegt tegen de lat. Hristodorescu probeert wanhopig de bal te grijpen. Slinning is nu in balbezit. Slinning haalt uit met een fantastische trap. Hristodorescu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Regulatorii FC - Mickhaella FC 10:0

73e minuut.
Profiş passt de bal met de wreef. Colombiano rent richting de bal. Colombiano geeft een hoge lob. Pâslariu rent richting de bal. Pâslariu haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Dineţ controleert de bal met de borst. Colombiano bereikt de bal nog maar net als eerste. Slinning is nu in balbezit. Slinning schiet op doel. Hristodorescu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Klungelig pakt Slinning de bal. Slinning passt de bal in één keer door. Profiş probeert naar een medespeler te passen. Kurczab bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurczab geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Kalem geeft een lange en hoge pass. Bolovan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Colombiano is nu in balbezit. Bolovan is nu in balbezit. Bolovan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Regulatorii FC - Mickhaella FC 11:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Regulatorii FC 5%, Mickhaella FC 95%.
Regulatorii FC - Mickhaella FC 11:0