Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC DINANO 1948 Benfica Calarasi
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
24% Spel op eigen helft 76%
16 Doelpogingen 3
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 16.2
hopeless Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Bucerzan probeert naar een medespeler te passen. Trică rent richting de bal. Trică passt de bal in één keer door. Holca rent richting de bal. Holca haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Jipa bereikt de bal nog maar net als eerste. Bucerzan onderschept slim de pass. Bucerzan met een sublieme pass. Hruşcă is nu in balbezit. Hruşcă geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Iscru passt de bal in één keer door. Na een snelle pass probeert Holca de bal onder controle te krijgen. Trică is nu in balbezit. Holca is nu in balbezit. Holca schiet op doel. Paal!

41e minuut.
Mânzeanu geeft de bal voor. Hruşcă heeft problemen om de bal te vangen. Hruşcă probeert naar een medespeler te passen. Holca rent richting de bal. Holca haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC DINANO 1948 16%, Benfica Calarasi 84%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC DINANO 1948 - Benfica Calarasi 0:0

46e minuut.
Ilovici speelt de bal door. Jipa heeft problemen om de bal te vangen. Trică verovert de bal door een tackle van achteren. Holca bereikt de bal nog maar net als eerste. Holca draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Mânzeanu raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Virtejaru komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Jianu rent richting de bal. Trică verovert de bal door een tackle van achteren. Trică probeert naar een medespeler te passen. Holca rent richting de bal. Holca schiet op doel. Stoian probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
Cârstea bereikt de bal nog maar net als eerste. Cârstea geeft de bal voor. Chiţu bereikt de bal nog maar net als eerste. Jipa verovert de bal door een tackle van achteren. Jipa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC DINANO 1948 - Benfica Calarasi 0:1

70e minuut.
Trică verovert de bal door een tackle van achteren. Trică speelt de bal door. Holca rent richting de bal. Holca haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC DINANO 1948 - Benfica Calarasi 1:1

72e minuut.
Damian geeft een lange en hoge pass. Jianu is nu in balbezit. Bucerzan begaat een overtreding. Jianu moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Jianu kan niet meer verder spelen. Ilie komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC DINANO 1948 31%, Benfica Calarasi 69%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC DINANO 1948 - Benfica Calarasi 1:1