Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mickhaella FC Benfica Calarasi
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
53% Spel op eigen helft 47%
8 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
13.7 gemiddelde waardering 14.2
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


5e minuut.
Cârstea bereikt de bal nog maar net als eerste. Petschovschi onderschept slim de pass. Petschovschi probeert naar een medespeler te passen. Docu heeft problemen om de bal te vangen. Docu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mickhaella FC - Benfica Calarasi 1:0

10e minuut.
Sârgu verovert de bal door een tackle van achteren. Petschovschi onderschept slim de pass. Petschovschi met een sublieme pass. Docu heeft problemen om de bal te vangen. Docu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Iscru bereikt de bal nog maar net als eerste. Docu onderschept slim de pass. Cârstea bereikt de bal nog maar net als eerste. Docu verovert de bal door een tackle van achteren. Docu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Jianu rent richting de bal. Petschovschi rent richting de bal. Petschovschi passt de bal in één keer door. Docu bereikt de bal nog maar net als eerste. Docu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Mickhaella FC - Benfica Calarasi 2:0

31e minuut.
Docu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mânzeanu verovert de bal door een tackle van achteren. Mânzeanu probeert naar een medespeler te passen. Luchian bereikt de bal nog maar net als eerste. Luchian haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mickhaella FC 41%, Benfica Calarasi 59%.
Mickhaella FC - Benfica Calarasi 2:0

68e minuut.
Jianu speelt de bal door. Petschovschi rent richting de bal. Petschovschi passt de bal met de wreef. Docu is nu in balbezit. Docu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Ilovici speelt de bal door. Daar is Mânzeanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dineţ tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dineţ krijgt een gele kaart.

87e minuut.
Dineţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Dineţ geeft de bal voor. Ilovici probeert de bal aan de voet te houden. Atanasiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Atanasiu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mickhaella FC 66%, Benfica Calarasi 34%.
Mickhaella FC - Benfica Calarasi 2:0