Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CSM Suceava JUVENTUS Zarukay
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
43% Spel op eigen helft 57%
9 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 14.5
hopeless Schieten poor
poor Passen hopeless
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


11e minuut.
Pitulea rent richting de bal. Pitulea geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Proteasa met de inworp. Toderaş geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Toderaş rent richting de bal. Popa verovert de bal door een tackle van achteren. Popa passt de bal zonder na te denken. Oraşan is nu in balbezit. Oraşan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Panait zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Popa bereikt de bal nog maar net als eerste. Popa passt de bal zonder na te denken. Caramitru rent richting de bal. Caramitru geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
CSM Suceava - JUVENTUS Zarukay 1:0

32e minuut.
Doeltrap. Scutaru met een harde bal richting middenveld. Mitrea kopt de bal weg. Bârlădeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bârlădeanu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Săpunaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Popa verovert de bal door een tackle van achteren. Popa passt de bal zonder na te denken. Oraşan heeft problemen om de bal te vangen. Oraşan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CSM Suceava - JUVENTUS Zarukay 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CSM Suceava 54%, JUVENTUS Zarukay 46%.
CSM Suceava - JUVENTUS Zarukay 2:0

64e minuut.
Doeltrap. Siladi met een harde bal richting middenveld. Sucigan kopt de bal weg. Caramitru bereikt de bal nog maar net als eerste. Caramitru draait met de bal, schiet en ... Siladi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CSM Suceava 33%, JUVENTUS Zarukay 67%.
CSM Suceava - JUVENTUS Zarukay 2:0