Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Romania 1986 Vointa Vrata
433 Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
35% Spel op eigen helft 65%
11 Doelpogingen 8
4 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
33.9 gemiddelde waardering 18.1
redelijk Schieten zwak
redelijk Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


8e minuut.
Esca passt de bal met de wreef. Cocoloş rent richting de bal. Kjelsrud schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Kjelsrud krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Iorgulescu geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bruat met een snelle inworp. Bellinzoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Bellinzoni draait met de bal, schiet en ... Constantin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Vandrman rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Romania 1986 - Vointa Vrata 1:0

16e minuut.
Dobrilă verovert de bal door een tackle van achteren. Majsner verovert de bal door een tackle van achteren. Majsner passt de bal in één keer door. Vandrman rent richting de bal. Vandrman haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Kjelsrud bereikt de bal nog maar net als eerste. Lucian verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Dobrilă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lucian rent richting de bal. Lucian draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fc Romania 1986 - Vointa Vrata 1:1

33e minuut.
Opriş met een sublieme pass. Vandrman bereikt de bal nog maar net als eerste. Arsenie bereikt de bal nog maar net als eerste. Vandrman onderschept slim de pass. Vandrman schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Romania 1986 - Vointa Vrata 2:1

36e minuut.
Iorgulescu geeft een hoge lob. Inworp. Bruat zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bellinzoni is nu in balbezit. Bellinzoni draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

43e minuut.
Kjelsrud bereikt de bal nog maar net als eerste. Cocoloş rent richting de bal. Cocoloş passt de bal met de wreef. Lucian is nu in balbezit. Lucian draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Romania 1986 37%, Vointa Vrata 63%.
Fc Romania 1986 - Vointa Vrata 2:1

56e minuut.
Dobrilă probeert naar een medespeler te passen. Cimbru rent richting de bal. Quirós begaat een overtreding. Cimbru raakt geblesseerd tijdens het duel. Cimbru zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Soboń probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Lucian springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fc Romania 1986 - Vointa Vrata 2:2

59e minuut.
Bellinzoni is nu in balbezit. Cocoloş rent richting de bal. Bellinzoni begaat een overtreding. Bellinzoni krijgt een gele kaart.

62e minuut.
Słomczyński is nu in balbezit. Inworp. Butuşan met een snelle inworp. Dobrilă rent richting de bal. Dobrilă schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Arsenie speelt de bal door. Dobrilă heeft problemen om de bal te vangen. Dobrilă probeert naar een medespeler te passen. Lucian is nu in balbezit. Lucian schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Opriş is nu in balbezit. Simion verovert de bal door een tackle van achteren. Simion passt de bal zonder na te denken. Arruabarrena rent richting de bal. Arruabarrena geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat.

78e minuut.
Opriş rent richting de bal. Opriş geeft de bal voor. Arruabarrena probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bellinzoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Bellinzoni schiet op doel. Constantin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

90e minuut.
Majsner geeft een hoge lob. Inworp. Butuşan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dobrilă is nu in balbezit. Dobrilă geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Romania 1986 33%, Vointa Vrata 67%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fc Romania 1986 - Vointa Vrata 2:2