Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Regulatorii FC Vointa Vrata
tehnica Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
28% Spel op eigen helft 72%
22 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
35.7 gemiddelde waardering 18.5
redelijk Schieten zwak
matig Passen slecht
zwak Verdedigen slecht


1e minuut.
Pâslariu is nu in balbezit. Lucian rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pâslariu. Lucian wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

3e minuut.
Lucian rent richting de bal. Salamone is nu in balbezit. Lucian onderschept slim de pass. Dobrilă rent richting de bal. Dobrilă schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Dobrilă passt de bal zonder na te denken. Giejsztorewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Lucian verovert de bal door een tackle van achteren. Lucian haalt uit met een fantastische trap. Streutker werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Kalem zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Slinning is nu in balbezit. Cocoloş rent richting de bal. Slinning verovert de bal door een tackle van achteren. Slinning geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Kurczab verovert de bal door een tackle van achteren. Kurczab met een sublieme pass. Pâslariu is nu in balbezit. Pâslariu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Regulatorii FC - Vointa Vrata 1:0

15e minuut.
Profiş met een snelle inworp. Colombiano rent richting de bal. Colombiano speelt de bal door. Pâslariu is nu in balbezit. Pâslariu haalt uit met een fantastische trap. Constantin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

18e minuut.
Esca geeft een lange en hoge pass. Salamone probeert naar een medespeler te passen. Plesca rent richting de bal. Kurczab verovert de bal door een tackle van achteren. Kurczab draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Esca raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Manoliu komt het veld opgelopen.

22e minuut.
Cocoloş geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Colombiano zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pâslariu rent richting de bal. Pâslariu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal.

25e minuut.
Slinning passt de bal zonder na te denken. Profiş heeft problemen om de bal te vangen. Profiş geeft de bal voor. Kurczab kan de bal niet met de borst controleren. Kurczab haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Colombiano is nu in balbezit. Colombiano passt de bal in één keer door. Pâslariu probeert naar een medespeler te passen. Kurczab is nu in balbezit. Kurczab draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Plesca is nu in balbezit. Kurczab verovert de bal door een tackle van achteren. Kurczab draait met de bal, schiet en ... Constantin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Regulatorii FC - Vointa Vrata 2:0

41e minuut.
Giejsztorewicz geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cimbru met een snelle inworp. Dobrilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobrilă geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Regulatorii FC 38%, Vointa Vrata 62%.
Regulatorii FC - Vointa Vrata 2:0

47e minuut.
Pâslariu verovert de bal door een tackle van achteren. Colombiano bereikt de bal nog maar net als eerste. Colombiano passt de bal zonder na te denken. Pâslariu is nu in balbezit. Pâslariu draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Slinning probeert naar een medespeler te passen. Colombiano bereikt de bal nog maar net als eerste. Colombiano geeft een hoge lob. Kurczab rent richting de bal. Kurczab haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Slinning bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurczab rent richting de bal. Kurczab probeert naar een medespeler te passen. Pâslariu heeft problemen om de bal te vangen. Pâslariu schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Regulatorii FC - Vointa Vrata 3:0

76e minuut.
Cocoloş is nu in balbezit. Slinning verovert de bal door een tackle van achteren. Slinning passt de bal in één keer door. Pâslariu is nu in balbezit. Pâslariu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Regulatorii FC - Vointa Vrata 4:0

82e minuut.
Colombiano kopt de bal weg. Slinning is nu in balbezit. Slinning speelt de bal door. Kurczab bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurczab haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Regulatorii FC - Vointa Vrata 5:0

85e minuut.
Arsenie geeft de bal voor. Klungelig pakt Giejsztorewicz de bal. Slinning met een sublieme pass. Kurczab is nu in balbezit. Kurczab haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Profiş passt de bal zonder na te denken. Pâslariu is nu in balbezit. Pâslariu haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Arsenie de bal onder controle te krijgen. Constantin werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Kurczab, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Regulatorii FC - Vointa Vrata 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Regulatorii FC 17%, Vointa Vrata 83%.
Regulatorii FC - Vointa Vrata 6:0