Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
JUVENTUS Zarukay Mickhaella FC
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
51% Spel op eigen helft 49%
7 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
13.4 gemiddelde waardering 12.2
slecht Schieten waardeloos
waardeloos Passen zwak
waardeloos Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Săpunaru is nu in balbezit. Petschovschi verovert de bal door een tackle van achteren. Petschovschi probeert naar een medespeler te passen. Niţescu is nu in balbezit. Niţescu haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

17e minuut.
Scamă bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitrea bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitrea probeert naar een medespeler te passen. Niţescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Niţescu haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Siladi niet meer kan verder spelen. Talpăiute komt het veld opgelopen.

35e minuut.
Scamă is nu in balbezit. Mitrea verovert de bal door een tackle van achteren. Mitrea speelt de bal door. Dineţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Dineţ geeft een lange en hoge pass. Talpăiute probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Nicolici is nu in balbezit. Toderaş verovert de bal door een tackle van achteren. Toderaş passt de bal zonder na te denken. Bârlădeanu is nu in balbezit. Bârlădeanu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JUVENTUS Zarukay 59%, Mickhaella FC 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
JUVENTUS Zarukay - Mickhaella FC 0:0

51e minuut.
Petschovschi heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Săpunaru. Petschovschi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Dineţ komt bij de bal en schiet. Gavrilescu kopt de bal weg. Proteasa is nu in balbezit. Proteasa geeft een lange en hoge pass. Scamă kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Bârlădeanu rent richting de bal. Nicolici is nu in balbezit. Bârlădeanu verovert de bal door een tackle van achteren. Bârlădeanu draait met de bal, schiet en ... Hristodorescu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
JUVENTUS Zarukay - Mickhaella FC 1:0

79e minuut.
Toderaş verovert de bal door een tackle van achteren. Toderaş passt de bal in één keer door. Bârlădeanu rent richting de bal. Bârlădeanu draait met de bal, schiet en ... Nicolici probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
JUVENTUS Zarukay - Mickhaella FC 2:0

80e minuut.
Proteasa rent richting de bal. Botezan rent richting de bal. Proteasa verovert de bal door een tackle van achteren. Proteasa geeft een hoge lob. Bârlădeanu maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

88e minuut.
Mitrana geeft een hoge lob. Proteasa rent richting de bal. Proteasa met een sublieme pass. Bârlădeanu is nu in balbezit. Bârlădeanu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JUVENTUS Zarukay 43%, Mickhaella FC 57%.
JUVENTUS Zarukay - Mickhaella FC 2:0