Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mickhaella FC JUVENTUS Zarukay
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
50% Spel op eigen helft 50%
9 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
13.7 gemiddelde waardering 15.8
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen hopeless
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Cioban met een harde bal richting middenveld. Petschovschi kopt de bal weg. Morar rent richting de bal. Docu onderschept slim de pass. Docu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Buculei heeft problemen om de bal te vangen. Toderaş is nu in balbezit. Toderaş passt de bal in één keer door. Bârlădeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bârlădeanu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Buculei onderschept slim de pass. Petschovschi rent richting de bal. Petschovschi passt de bal zonder na te denken. Docu is nu in balbezit. Docu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Buculei geeft een hoge lob. Inworp. Proteasa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Toderaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Toderaş geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Cioban geeft de bal voor. Gavrilescu probeert de bal aan de voet te houden. Turcanu is nu in balbezit. Turcanu geeft een hoge lob. Creţu controleert de bal met de borst. Hristodorescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Petschovschi onderschept slim de pass. Petschovschi geeft de bal voor. Morar rent richting de bal. Docu verovert de bal door een tackle van achteren. Docu draait met de bal, schiet en ... Siladi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Gavrilescu speelt de bal door. Gâlceavă probeert de bal aan de voet te houden. Săpunaru rent richting de bal. Docu verovert de bal door een tackle van achteren. Docu haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mickhaella FC - JUVENTUS Zarukay 1:0

36e minuut.
Morar geeft een lange en hoge pass. Buculei probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Met opzet legt Gâlceavă zijn tegenspeler op de grond. Gâlceavă krijgt een gele kaart.

45e minuut.
Creţu passt de bal zonder na te denken. Paharnicu geeft de bal voor. Botezan heeft problemen om de bal te vangen. Proteasa is nu in balbezit. Proteasa haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mickhaella FC 57%, JUVENTUS Zarukay 43%.
Mickhaella FC - JUVENTUS Zarukay 1:0

86e minuut.
Săpunaru rent richting de bal. Petschovschi verovert de bal door een tackle van achteren. Petschovschi met een sublieme pass. Docu is nu in balbezit. Docu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mickhaella FC - JUVENTUS Zarukay 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mickhaella FC 44%, JUVENTUS Zarukay 56%.
Mickhaella FC - JUVENTUS Zarukay 2:0