Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mickhaella FC Vointa Vrata
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
50% Spel op eigen helft 50%
2 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.7 gemiddelde waardering 19.7
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen weak


4e minuut.
Cocoloş onderschept slim de pass. Opriş geeft een hoge lob. Creţu probeert de bal aan de voet te houden. Lucian rent richting de bal. Lucian draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Lucian verovert de bal door een tackle van achteren. Lucian passt de bal met de wreef. Dobrilă is nu in balbezit. Dobrilă haalt uit met een fantastische trap. Hristodorescu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mickhaella FC - Vointa Vrata 0:1

16e minuut.
Butuşan probeert de bal aan de voet te houden. Botezan bereikt de bal nog maar net als eerste. Butuşan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Butuşan krijgt een gele kaart. Botezan is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Buculei met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Plesca de bal. Docu is nu in balbezit. Docu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Mickhaella FC - Vointa Vrata 1:1

20e minuut.
Plesca is nu in balbezit. Plesca geeft een hoge lob. Inworp. Gavrilescu met een snelle inworp. Petschovschi geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Butuşan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Dobrilă de bal. Petschovschi rent richting de bal. Dobrilă verovert de bal door een tackle van achteren. Dobrilă geeft een hoge lob. Hristodorescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mickhaella FC 45%, Vointa Vrata 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Mickhaella FC - Vointa Vrata 1:1

54e minuut.
Opriş geeft een lange en hoge pass. Botezan probeert de bal aan de voet te houden. Butuşan probeert naar een medespeler te passen. Lucian bereikt de bal nog maar net als eerste. Lucian haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mickhaella FC 54%, Vointa Vrata 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Mickhaella FC - Vointa Vrata 1:1