Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C. Drojderii FC Viitorul Tg. Frumos
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
59% Spel op eigen helft 41%
11 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 18.2
unsatisfactory Schieten weak
unsatisfactory Passen weak
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Gherea speelt de bal door. Cioropina bereikt de bal nog maar net als eerste. Pantea onderschept slim de pass. Pâslaru rent richting de bal. Pâslaru schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

2e minuut.
Opriş trapt de bal weg van het doel. Klungelig pakt Gherea de bal. Gherea passt de bal zonder na te denken. Deacon rent richting de bal. Deacon schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Milosteanu passt de bal zonder na te denken. Gherea rent richting de bal. Gherea passt de bal met de wreef. Deacon heeft problemen om de bal te vangen. Deacon draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

5e minuut.
Gherea is nu in balbezit. Gherea passt de bal zonder na te denken. Deacon bereikt de bal nog maar net als eerste. Deacon draait met de bal, schiet en ... Condruţ werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Drojderii - FC Viitorul Tg. Frumos 0:1

24e minuut.
Săndiţă geeft een lange en hoge pass. Pâslaru rent richting de bal. Cioropina bereikt de bal nog maar net als eerste. Pâslaru onderschept slim de pass. Pâslaru haalt uit met een fantastische trap. Opriş probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Drăgan rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gherea. Drăgan is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Lăcustă zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Pâslaru heeft problemen om de bal te vangen. Ţânţar rent richting de bal. Pâslaru onderschept slim de pass. Pâslaru schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Doru met een sublieme pass. Niţulescu rent richting de bal. Niţulescu passt de bal zonder na te denken. Deacon is nu in balbezit. Deacon draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Doru bereikt de bal nog maar net als eerste. Pantea bereikt de bal nog maar net als eerste. Pantea met een sublieme pass. Pâslaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Pâslaru draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Drojderii 54%, FC Viitorul Tg. Frumos 46%.
F.C. Drojderii - FC Viitorul Tg. Frumos 0:1

51e minuut.
Gherea schiet op doel. Buhănescu kopt de bal weg. Klungelig pakt Deaconescu de bal. Deacon is nu in balbezit. Deacon schiet op doel. Condruţ bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Drojderii - FC Viitorul Tg. Frumos 0:2

59e minuut.
Vărzaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Pantea bereikt de bal nog maar net als eerste. Pantea passt de bal zonder na te denken. Pâslaru rent richting de bal. Pâslaru schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Gherea kopt de bal weg. Klungelig pakt Buhănescu de bal. Deacon bereikt de bal nog maar net als eerste. Deacon haalt uit met een fantastische trap. Condruţ werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Drojderii - FC Viitorul Tg. Frumos 0:3

81e minuut.
Ţânţar geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ilieş met de inworp. Pantea rent richting de bal. Pantea geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Drojderii 64%, FC Viitorul Tg. Frumos 36%.
F.C. Drojderii - FC Viitorul Tg. Frumos 0:3