Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Viitorul Tg. Frumos F.C. Drojderii
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
52% Spel op eigen helft 48%
9 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 17.5
weak Schieten unsatisfactory
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Botezan is nu in balbezit. Botezan met een sublieme pass. Daar is Cioropina, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pâslaru rent richting de bal. Pâslaru haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Opriş speelt de bal door. Lăcustă kopt de bal weg. Pantea rent richting de bal. Pâslaru is nu in balbezit. Pâslaru schiet op doel. Opriş verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

6e minuut.
Doru bereikt de bal nog maar net als eerste. Doru probeert naar een medespeler te passen. Gherea probeert naar een medespeler te passen. Deacon rent richting de bal. Deacon draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Doru is nu in balbezit. Scalat is nu in balbezit. Scalat passt de bal met de wreef. Deacon is nu in balbezit. Deacon draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Vărzaru trapt de bal weg van het doel. Doru kopt de bal weg. Deacon heeft problemen om de bal te vangen. Gherea is nu in balbezit. Gherea schiet op doel. Paal! Gherea rent richting de bal. Gherea draait met de bal, schiet en ... Bochinsky probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Niţulescu passt de bal zonder na te denken. Deacon is nu in balbezit. Deaconescu is nu in balbezit. Deacon verovert de bal door een tackle van achteren. Deacon haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Viitorul Tg. Frumos 55%, F.C. Drojderii 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Viitorul Tg. Frumos - F.C. Drojderii 0:0

50e minuut.
Niţulescu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Birnicu is nu in balbezit. Lăcustă tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lăcustă krijgt een gele kaart.

51e minuut.
Cioropina is nu in balbezit. Pantea verovert de bal door een tackle van achteren. Pantea probeert naar een medespeler te passen. Pâslaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Pâslaru draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Drăgan geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Birnicu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gherea is nu in balbezit. Gherea geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Botezan rent richting de bal. Botezan geeft de bal voor. Scalat is nu in balbezit. Pantea is nu in balbezit. Pantea haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Botezan bereikt de bal nog maar net als eerste. Botezan geeft de bal voor. Labiş probeert de bal met de borst te controleren. Pâslaru rent richting de bal. Pâslaru draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Viitorul Tg. Frumos - F.C. Drojderii 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Viitorul Tg. Frumos 48%, F.C. Drojderii 52%.
FC Viitorul Tg. Frumos - F.C. Drojderii 0:1