Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC BRRC Sporting Recea
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
44% Spel op eigen helft 56%
8 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.1 gemiddelde waardering 18.8
poor Schieten weak
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen weak


9e minuut.
Tămâie kopt de bal weg. Mâlcu is nu in balbezit. Bădălan is nu in balbezit. Mâlcu rent richting de bal. Mâlcu draait met de bal, schiet en ... Strujac kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

17e minuut.
Bădălan speelt de bal door. Mâlcu rent richting de bal. Andone legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Mâlcu raakt geblesseerd tijdens het duel. Mâlcu legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Mâlcu is nu in balbezit. Covrig bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mâlcu. Mâlcu krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Târşitu geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ahilie met de inworp. Scânteianu rent richting de bal. Scânteianu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Mâlcu rent richting de bal. Andone onderschept slim de pass. Andone probeert naar een medespeler te passen. Herghelegiu is nu in balbezit. Herghelegiu schiet op doel. Comănescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC BRRC - Sporting Recea 0:1

42e minuut.
Tămâie zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Judele is nu in balbezit. Judele passt de bal met de wreef. Herghelegiu rent richting de bal. Herghelegiu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC BRRC 44%, Sporting Recea 56%.
FC BRRC - Sporting Recea 0:1

57e minuut.
Mâlcu bereikt de bal nog maar net als eerste. Covrig is nu in balbezit. Covrig passt de bal zonder na te denken. Herghelegiu is nu in balbezit. Herghelegiu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Scânteianu rent richting de bal. Scânteianu probeert naar een medespeler te passen. Buscan bereikt de bal nog maar net als eerste. Herghelegiu verovert de bal door een tackle van achteren. Herghelegiu haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC BRRC 43%, Sporting Recea 57%.
FC BRRC - Sporting Recea 0:1