Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AiciAcum A.S Vointa Gruni
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
42% Spel op eigen helft 58%
7 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.1 gemiddelde waardering 16.2
unsatisfactory Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Ielcean kopt de bal weg. László probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cozma bereikt de bal nog maar net als eerste. Turbuţan rent richting de bal. Turbuţan draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Mitrea de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AiciAcum - A.S Vointa Gruni 0:1

9e minuut.
Cozma rent richting de bal. Turbatu bereikt de bal nog maar net als eerste. Turbatu passt de bal in één keer door. Turbuţan rent richting de bal. Turbuţan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Negoiţă geeft een hoge lob. László kopt de bal weg. Beldeanu heeft problemen om de bal te vangen. Ielcean rent richting de bal. Ielcean haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Cozma bereikt de bal nog maar net als eerste. Voiculescu is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cozma. Voiculescu wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Voiculescu kan niet meer verder spelen. Gabrian komt het veld opgelopen.

40e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. László zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mesaroş rent richting de bal. Brescan verovert de bal door een tackle van achteren. Brescan geeft een hoge lob. Caterincă bokst de bal weg.

45e minuut.
Dumitru rent richting de bal. Cristinel verovert de bal door een tackle van achteren. Cristinel met een sublieme pass. Turbuţan bereikt de bal nog maar net als eerste. Turbuţan schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
AiciAcum - A.S Vointa Gruni 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AiciAcum 34%, A.S Vointa Gruni 66%.
AiciAcum - A.S Vointa Gruni 0:2

61e minuut.
Beldeanu speelt de bal door. Turbuţan is nu in balbezit. Obeadă is nu in balbezit. Turbuţan verovert de bal door een tackle van achteren. Turbuţan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
László probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Dumitru bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cozma. Cozma krijgt een gele kaart.

83e minuut.
Klungelig pakt Cristinel de bal. Beldeanu rent richting de bal. Cristinel is nu in balbezit. Beldeanu is nu in balbezit. Beldeanu haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Caterincă kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
AiciAcum - A.S Vointa Gruni 1:2

85e minuut.
Dumitru bereikt de bal nog maar net als eerste. Cristinel onderschept slim de pass. Cristinel probeert naar een medespeler te passen. Ielcean rent richting de bal. Ielcean haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AiciAcum 50%, A.S Vointa Gruni 50%.
AiciAcum - A.S Vointa Gruni 1:2