Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
A.S Vointa Gruni AiciAcum
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
47% Spel op eigen helft 53%
7 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.3 gemiddelde waardering 16.9
zwak Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen zwak


10e minuut.
Turbatu met een sublieme pass. Obeadă heeft problemen om de bal te vangen. Turbuţan rent richting de bal. Turbuţan haalt uit met een fantastische trap. Râpnu probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

19e minuut.
Bărzoi heeft problemen om de bal te vangen. Danciu is nu in balbezit. Bărzoi bereikt de bal nog maar net als eerste. Danciu verovert de bal door een tackle van achteren. Danciu draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

22e minuut.
Miu passt de bal zonder na te denken. Cozma is nu in balbezit. Dumitru is nu in balbezit. Cozma onderschept slim de pass. Cozma haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

28e minuut.
Cristinel passt de bal zonder na te denken. Danciu rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Miu. Miu krijgt een gele kaart. Danciu wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Danciu kan niet meer verder spelen. Berescu komt het veld opgelopen.

39e minuut.
Caterincă trapt de bal weg van het doel. Dumitru is nu in balbezit. Dumitru probeert naar een medespeler te passen. Berescu is nu in balbezit. Berescu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
A.S Vointa Gruni - AiciAcum 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.S Vointa Gruni 45%, AiciAcum 55%.
A.S Vointa Gruni - AiciAcum 0:1

52e minuut.
Băsescu passt de bal in één keer door. Cozma is nu in balbezit. Cozma passt de bal zonder na te denken. Turbuţan bereikt de bal nog maar net als eerste. Turbuţan draait met de bal, schiet en ... Râpnu bokst de bal weg.

78e minuut.
Beldeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Beldeanu speelt de bal door. Bărzoi bereikt de bal nog maar net als eerste. Berescu verovert de bal door een tackle van achteren. Berescu haalt uit met een fantastische trap. Paal!

88e minuut.
Voiculescu bereikt de bal nog maar net als eerste. László speelt de bal door. Mesaroş bereikt de bal nog maar net als eerste. Brescan verovert de bal door een tackle van achteren. Brescan geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.S Vointa Gruni 49%, AiciAcum 51%.
A.S Vointa Gruni - AiciAcum 0:1