Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Vel Ootelu
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
51% Spel op eigen helft 49%
9 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.2 gemiddelde waardering 17.5
poor Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen hopeless


3e minuut.
Mare speelt de bal door. Catalan rent richting de bal. Chiper bereikt de bal nog maar net als eerste. Catalan onderschept slim de pass. Catalan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Dumitrache probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Surdu kopt de bal weg. Klungelig pakt Horodinca de bal. Ciucă is nu in balbezit. Ciucă draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Mare onderschept slim de pass. Mare speelt de bal door. Horodinca bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciucă is nu in balbezit. Ciucă schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Vel - Ootelu 1:0

20e minuut.
Surdu verovert de bal door een tackle van achteren. Mormocea bereikt de bal nog maar net als eerste. Atasie is nu in balbezit. Ciucă onderschept slim de pass. Ciucă schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Surdu kopt de bal weg. Mormocea probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ciucă bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciucă haalt uit met een fantastische trap. Petrache werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Vel - Ootelu 2:0

43e minuut.
Pintea met een sublieme pass. Capota is nu in balbezit. Capota probeert naar een medespeler te passen. Mare bereikt de bal nog maar net als eerste. Mare draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Vel 46%, Ootelu 54%.
Fc Vel - Ootelu 2:0

61e minuut.
Horodinca raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ciocoiu komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Surdu onderschept slim de pass. Mare verovert de bal door een tackle van achteren. Mare probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Catalan de bal. Catalan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Vel 56%, Ootelu 44%.
Fc Vel - Ootelu 2:0