Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ootelu Fc Vel
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
55% Spel op eigen helft 45%
13 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 17
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen poor
hopeless Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Daar is Mare, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mare geeft een lange en hoge pass. Ciminian is nu in balbezit. Ciminian draait met de bal, schiet en ... Majaru werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ootelu - Fc Vel 1:0

7e minuut.
Mare bereikt de bal nog maar net als eerste. Surdu bereikt de bal nog maar net als eerste. Surdu passt de bal met de wreef. Ciucă rent richting de bal. Ciucă haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Atasie met een sublieme pass. Pruteanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pintea maakt een afschuwelijke overtreding. Pintea krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Mormocea geeft een hoge lob. Inworp. Dumitrache met de inworp. Ciucă bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciucă schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Ciucă is nu in balbezit. Mormocea bereikt de bal nog maar net als eerste. Mare is nu in balbezit. Surdu onderschept slim de pass. Surdu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Ootelu - Fc Vel 1:1

27e minuut.
Surdu passt de bal met de wreef. Boldici speelt de bal door. Mare bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciucă onderschept slim de pass. Ciucă draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ootelu 49%, Fc Vel 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ootelu - Fc Vel 1:1

74e minuut.
Cãrbunaru geeft de bal voor. Klungelig pakt Horodinca de bal. Mitroiu is nu in balbezit. Surdu bereikt de bal nog maar net als eerste. Surdu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Boldici zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Surdu rent richting de bal. Atasie tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Atasie krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ootelu 61%, Fc Vel 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ootelu - Fc Vel 1:1