Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sporting Recea FC Viitorul Tg. Frumos
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
60% Spel op eigen helft 40%
3 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 19.2
weak Schieten poor
weak Passen weak
weak Verdedigen unsatisfactory


14e minuut.
Ahilie geeft de bal voor. Opriş speelt de bal door. Deacon kopt de bal weg. Gherea bereikt de bal nog maar net als eerste. Gherea haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Recea - FC Viitorul Tg. Frumos 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sporting Recea 63%, FC Viitorul Tg. Frumos 37%.
Sporting Recea - FC Viitorul Tg. Frumos 0:1

48e minuut.
Cioropina is nu in balbezit. Covrig bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Cioropina zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Cioropina naar de kleedkamers voor een vroege douche.

51e minuut.
Covrig rent richting de bal. Gherea onderschept slim de pass. Gherea met een sublieme pass. Deacon is nu in balbezit. Deacon draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Doru bereikt de bal nog maar net als eerste. Scânteianu verovert de bal door een tackle van achteren. Scânteianu met een sublieme pass. Herghelegiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Herghelegiu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Bălţatu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tontu onderschept slim de pass. Tontu passt de bal zonder na te denken. Daar is Deacon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Deacon schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Strujac trapt de bal weg van het doel. Birnicu heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Căpăţână. Căpăţână krijgt een gele kaart. Birnicu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Niţulescu met een snel genomen vrije trap. Strujac bokst de bal weg.

62e minuut.
Ahilie speelt de bal door. Doru is nu in balbezit. Andone onderschept slim de pass. Scânteianu is nu in balbezit. Scânteianu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Andone bereikt de bal nog maar net als eerste. Labiş bereikt de bal nog maar net als eerste. Labiş passt de bal met de wreef. Gherea is nu in balbezit. Gherea draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sporting Recea 56%, FC Viitorul Tg. Frumos 44%.
Sporting Recea - FC Viitorul Tg. Frumos 0:1