Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Viitorul Tg. Frumos Sporting Recea
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
47% Spel op eigen helft 53%
7 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 19.8
poor Schieten weak
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen weak


1e minuut.
Scânteianu is nu in balbezit. Scânteianu geeft de bal voor. Daar is Herghelegiu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Herghelegiu draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Vărzaru de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Viitorul Tg. Frumos - Sporting Recea 0:1

2e minuut.
Gherea met een sublieme pass. Doru is nu in balbezit. Doru speelt de bal door. Herghelegiu is nu in balbezit. Herghelegiu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Opriş trapt de bal weg van het doel. Covrig kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Cioropina de bal onder controle te krijgen. Herghelegiu rent richting de bal. Herghelegiu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Ahilie probeert naar een medespeler te passen. Doru rent richting de bal. Herghelegiu onderschept slim de pass. Scânteianu bereikt de bal nog maar net als eerste. Scânteianu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Birnicu kopt de bal weg. Andone bereikt de bal nog maar net als eerste. Doru verovert de bal door een tackle van achteren. Gherea rent richting de bal. Gherea schiet op doel. Strujac kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

27e minuut.
Baciu geeft een hoge lob. Niţulescu kopt de bal weg. Klungelig pakt Scânteianu de bal. Gherea is nu in balbezit. Gherea haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Niţulescu verovert de bal door een tackle van achteren. Niţulescu met een sublieme pass. Gherea speelt de bal door. Deacon rent richting de bal. Deacon draait met de bal, schiet en ... Strujac probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Viitorul Tg. Frumos 46%, Sporting Recea 54%.
FC Viitorul Tg. Frumos - Sporting Recea 0:1

60e minuut.
Andone rent richting de bal. Andone probeert naar een medespeler te passen. Herghelegiu rent richting de bal. Scânteianu is nu in balbezit. Scânteianu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Doru met een sublieme pass. Covrig bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gherea. Gherea krijgt een gele kaart.

68e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Opriş trapt de bal weg. Andone kopt de bal weg. Scânteianu bereikt de bal nog maar net als eerste. Scânteianu geeft de bal voor. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Viitorul Tg. Frumos - Sporting Recea 0:2

73e minuut.
Andone bereikt de bal nog maar net als eerste. Andone passt de bal in één keer door. Gherea bereikt de bal nog maar net als eerste. Gherea draait met de bal, schiet en ... Chitaru probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Viitorul Tg. Frumos 48%, Sporting Recea 52%.
FC Viitorul Tg. Frumos - Sporting Recea 0:2