Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Vel AiciAcum
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
48% Spel op eigen helft 52%
7 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.1 gemiddelde waardering 15.7
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


11e minuut.
Cãrbunaru trapt de bal weg. Inworp. Brescan met de inworp. Beldeanu is nu in balbezit. Beldeanu haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Ielcean, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal.

17e minuut.
Gabrian passt de bal met de wreef. Ciucă rent richting de bal. Ciucă passt de bal in één keer door. Surdu bereikt de bal nog maar net als eerste. Surdu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Mitrea geeft een hoge lob. Cãrbunaru met een sublieme pass. Klungelig pakt Stoian de bal. Ielcean bereikt de bal nog maar net als eerste. Ielcean schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Vel 51%, AiciAcum 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fc Vel - AiciAcum 0:0

52e minuut.
Boldici geeft de bal voor. László rent richting de bal. Pintea schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Pintea krijgt een gele kaart.

53e minuut.
Amariei kopt de bal weg. Beldeanu is nu in balbezit. Stoian is nu in balbezit. Beldeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Beldeanu draait met de bal, schiet en ... Majaru kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

56e minuut.
Neag geeft een hoge lob. Amariei bereikt de bal nog maar net als eerste. Amariei geeft een hoge lob. Neag bereikt de bal nog maar net als eerste. Neag geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ielcean is nu in balbezit. Ielcean schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Vel - AiciAcum 0:1

64e minuut.
Brescan kopt de bal weg. Ielcean rent richting de bal. Daar is Ielcean, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ielcean draait met de bal, schiet en ... Amariei probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Vel - AiciAcum 0:2

69e minuut.
Daar is László, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Surdu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dumitru rent richting de bal. Surdu is nu in balbezit. Surdu schiet op doel. Râpnu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
Beldeanu is nu in balbezit. Beldeanu passt de bal met de wreef. Ielcean is nu in balbezit. Ielcean schiet op doel. Majaru maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Vel - AiciAcum 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Vel 45%, AiciAcum 55%.
Fc Vel - AiciAcum 0:3