Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C. Drojderii Sporting Recea
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
47% Spel op eigen helft 53%
15 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 20.1
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen weak


5e minuut.
Năstăsescu passt de bal met de wreef. Andone rent richting de bal. Scânteianu probeert naar een medespeler te passen. Herghelegiu rent richting de bal. Herghelegiu draait met de bal, schiet en ... Paal!

8e minuut.
Pâslariu verovert de bal door een tackle van achteren. Pâslariu speelt de bal door. Săndiţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Scânteianu verovert de bal door een tackle van achteren. Scânteianu passt de bal zonder na te denken.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Herghelegiu is nu in balbezit. Săndiţă onderschept slim de pass. Săndiţă speelt de bal door. Daar is Pâslaru, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pâslaru schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Andone bereikt de bal nog maar net als eerste. Drăgan verovert de bal door een tackle van achteren. Drăgan met een sublieme pass. Pâslaru is nu in balbezit. Pâslaru draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Strujac trapt de bal weg. Săndiţă kopt de bal weg. Căpăţână is nu in balbezit. Pantea bereikt de bal nog maar net als eerste. Pantea haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Drojderii - Sporting Recea 1:0

21e minuut.
Botezan bereikt de bal nog maar net als eerste. Botezan geeft een hoge lob. Covrig probeert de bal aan de voet te houden. Pantea is nu in balbezit. Pantea geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Chitaru verovert de bal door een tackle van achteren. Chitaru geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Milosteanu met de inworp. Năstăsescu geeft een hoge lob. Strujac probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Pâslaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Pâslaru haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

34e minuut.
Ahilie speelt de bal door. Pantea rent richting de bal. Pantea passt de bal zonder na te denken. Pâslaru rent richting de bal. Pâslaru haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Drojderii - Sporting Recea 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Drojderii 38%, Sporting Recea 62%.
F.C. Drojderii - Sporting Recea 2:0

46e minuut.
Pâslaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Pâslaru passt de bal zonder na te denken. Săndiţă rent richting de bal. Herghelegiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Herghelegiu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Lăcustă geeft een hoge lob. Năstăsescu is nu in balbezit. Chitaru legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Năstăsescu raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Pantea neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Drojderii - Sporting Recea 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Drojderii 55%, Sporting Recea 45%.
F.C. Drojderii - Sporting Recea 3:0