Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC BRRC FC Viitorul Tg. Frumos
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
43% Spel op eigen helft 57%
9 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.4 gemiddelde waardering 18.6
zwak Schieten slecht
slecht Passen zwak
waardeloos Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Tontu rent richting de bal. Tontu probeert naar een medespeler te passen. Deacon rent richting de bal. Deacon haalt uit met een fantastische trap. Bătrânu probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

9e minuut.
Birnicu rent richting de bal. Birnicu geeft een hoge lob. Târşitu rent richting de bal. Gherea verovert de bal door een tackle van achteren. Gherea schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Mâlcu rent richting de bal. Mâlcu geeft een hoge lob. Obeadă is nu in balbezit. Obeadă haalt uit met een fantastische trap. Opriş werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC BRRC - FC Viitorul Tg. Frumos 1:0

19e minuut.
Deacon probeert naar een medespeler te passen. Obeadă bereikt de bal nog maar net als eerste. Obeadă draait met de bal, schiet en ... Opriş probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC BRRC 36%, FC Viitorul Tg. Frumos 64%.
FC BRRC - FC Viitorul Tg. Frumos 1:0

54e minuut.
Tămâie geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Birnicu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gherea rent richting de bal. Gherea geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat. Deacon rent richting de bal. Deacon draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC BRRC - FC Viitorul Tg. Frumos 1:1

70e minuut.
Târşitu rent richting de bal. Gherea onderschept slim de pass. Gherea passt de bal met de wreef. Deacon rent richting de bal. Deacon draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Judele rent richting de bal. Deacon bereikt de bal nog maar net als eerste. Bătrânu is nu in balbezit. Deacon verovert de bal door een tackle van achteren. Deacon schiet op doel. Comănescu bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC BRRC 51%, FC Viitorul Tg. Frumos 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC BRRC - FC Viitorul Tg. Frumos 1:1