Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
A.S Vointa Gruni Fc Vel
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
48% Spel op eigen helft 52%
8 Doelpogingen 7
4 Overtredingen 5
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 15
weak Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Stoian verovert de bal door een tackle van achteren. Cozma onderschept slim de pass. Amariei legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Cozma raakt geblesseerd tijdens het duel. Cozma legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Majaru bokst de bal weg. Cozma probeert de bal met de borst te controleren. Cozma draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
A.S Vointa Gruni - Fc Vel 1:0

10e minuut.
Chiper probeert de bal met de borst te controleren. Moşneguţu verovert de bal door een tackle van achteren. Moşneguţu passt de bal zonder na te denken. Cozma bereikt de bal nog maar net als eerste. Cozma schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
A.S Vointa Gruni - Fc Vel 2:0

17e minuut.
Miu onderschept slim de pass. Surdu verovert de bal door een tackle van achteren. Surdu met een sublieme pass. Ciucă bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciucă draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Cristinel passt de bal zonder na te denken. Miu rent richting de bal. Surdu verovert de bal door een tackle van achteren. Surdu schiet op doel. Na een snelle pass probeert Butulan de bal onder controle te krijgen. Caterincă probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Turbuţan bereikt de bal nog maar net als eerste. Cãrbunaru verovert de bal door een tackle van achteren. Cozma tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cozma krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Pintea is nu in balbezit. Pintea speelt de bal door. Dumitrache bereikt de bal nog maar net als eerste. Dumitrache geeft een lange en hoge pass. Ciucă springt en kopt de bal. Caterincă probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Cãrbunaru trapt de bal weg. Boldici kopt de bal weg. Surdu rent richting de bal. Surdu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Surdu verovert de bal door een tackle van achteren. Surdu passt de bal in één keer door. Miu bereikt de bal nog maar net als eerste. Surdu verovert de bal door een tackle van achteren. Surdu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Caterincă trapt de bal weg. Moşneguţu is nu in balbezit. Pintea schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Pintea moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Pintea schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.S Vointa Gruni 49%, Fc Vel 51%.
A.S Vointa Gruni - Fc Vel 2:0

47e minuut.
Inworp. Boldici met de inworp. Klungelig pakt Surdu de bal. Surdu geeft een lange en hoge pass. Ciucă heeft problemen om de bal te vangen.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Surdu verovert de bal door een tackle van achteren. Surdu speelt de bal door. Ciucă rent richting de bal. Ciucă schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Butulan geeft een hoge lob. Inworp. Dumitrache zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Surdu rent richting de bal. Surdu geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Moşneguţu bereikt de bal nog maar net als eerste. Moşneguţu probeert naar een medespeler te passen. Cozma bereikt de bal nog maar net als eerste. Turbuţan bereikt de bal nog maar net als eerste. Turbuţan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Mesaroş met een sublieme pass. Stoian rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cozma. Stoian wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Stoian kan niet meer verder spelen. Doncu komt het veld opgelopen.

89e minuut.
Cozma rent richting de bal. Capota begaat een overtreding. Cozma is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Miu zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Turbuţan is nu in balbezit. Turbuţan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.S Vointa Gruni 47%, Fc Vel 53%.
A.S Vointa Gruni - Fc Vel 2:0