Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Vel A.S Vointa Gruni
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
54% Spel op eigen helft 46%
7 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 16.7
poor Schieten weak
poor Passen poor
hopeless Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Majaru met een harde bal richting middenveld. Cozma kopt de bal weg. Pintea heeft problemen om de bal te vangen. Turbuţan is nu in balbezit. Turbuţan draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Pintea geeft de bal voor. Klungelig pakt Boldici de bal. Boldici speelt de bal door. Ciucă rent richting de bal. Ciucă draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Klungelig pakt Miu de bal. Ciucă bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Miu. Miu krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Vel 44%, A.S Vointa Gruni 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fc Vel - A.S Vointa Gruni 0:0

61e minuut.
Pintea passt de bal met de wreef. Doncu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cozma tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cozma krijgt een gele kaart.

77e minuut.
Moşneguţu is nu in balbezit. Moşneguţu passt de bal zonder na te denken. Cãrbunaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Cozma is nu in balbezit. Cozma haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Amariei trapt de bal weg. Cozma rent richting de bal. Cozma passt de bal met de wreef. Turbuţan bereikt de bal nog maar net als eerste. Turbuţan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Vel 65%, A.S Vointa Gruni 35%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fc Vel - A.S Vointa Gruni 0:0