Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
A.S Vointa Gruni FC Viitorul Tg. Frumos
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
55% Spel op eigen helft 45%
6 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.6 gemiddelde waardering 18.8
slecht Schieten slecht
slecht Passen zwak
waardeloos Verdedigen waardeloos


19e minuut.
Doru bereikt de bal nog maar net als eerste. Mesaroş tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Doru is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Doru met een snel genomen vrije trap. Butulan bereikt de bal nog maar net als eerste. Deacon verovert de bal door een tackle van achteren. Deacon schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
A.S Vointa Gruni - FC Viitorul Tg. Frumos 0:1

23e minuut.
Miu is nu in balbezit. Gherea verovert de bal door een tackle van achteren. Cristinel is nu in balbezit. Gherea bereikt de bal nog maar net als eerste. Gherea haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Na een snelle pass probeert Deacon de bal onder controle te krijgen. Moşneguţu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cioropina tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cioropina krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Niţulescu speelt de bal door. Birnicu is nu in balbezit. Negoiţă begaat een overtreding. Birnicu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Cioropina zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Cioropina probeert naar een medespeler te passen. Miu is nu in balbezit. Gherea onderschept slim de pass. Deacon is nu in balbezit. Deacon draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Moşneguţu rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cioropina. Moşneguţu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Moşneguţu met een snel genomen vrije trap. Ţânţar heeft problemen om de bal te vangen. Turbuţan is nu in balbezit. Turbuţan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
A.S Vointa Gruni - FC Viitorul Tg. Frumos 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.S Vointa Gruni 52%, FC Viitorul Tg. Frumos 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
A.S Vointa Gruni - FC Viitorul Tg. Frumos 1:1

59e minuut.
Negoiţă rent richting de bal. Negoiţă passt de bal in één keer door. Niţulescu probeert naar een medespeler te passen. Gherea rent richting de bal. Gherea geeft de bal voor. Caterincă verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

74e minuut.
Mesaroş bereikt de bal nog maar net als eerste. Mesaroş geeft een hoge lob. Inworp. Tontu met een snelle inworp. Gherea geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Miu verovert de bal door een tackle van achteren. Ţânţar rent richting de bal. Ţânţar met een sublieme pass. Turbuţan rent richting de bal. Turbuţan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.S Vointa Gruni 58%, FC Viitorul Tg. Frumos 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
A.S Vointa Gruni - FC Viitorul Tg. Frumos 1:1