Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AiciAcum F.C. Drojderii
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
55% Spel op eigen helft 45%
9 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.2 gemiddelde waardering 18.8
poor Schieten hopeless
poor Passen unsatisfactory
weak Verdedigen unsatisfactory


18e minuut.
Râpnu met een harde bal richting middenveld. Beldeanu kopt de bal weg. Deaconescu rent richting de bal. Beldeanu rent richting de bal. Beldeanu schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Condruţ bokst de bal weg.

20e minuut.
Botezan speelt de bal door. Pâslaru is nu in balbezit. László rent richting de bal. Pâslaru onderschept slim de pass. Pâslaru schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Năstăsescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Voiculescu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Năstăsescu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Milosteanu met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Obeadă de bal. Pâslaru is nu in balbezit. Pâslaru haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
László verovert de bal door een tackle van achteren. László met een sublieme pass. Beldeanu is nu in balbezit. Danciu rent richting de bal. Danciu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Brescan is nu in balbezit. Brescan geeft de bal voor. Lăcustă heeft problemen om de bal te vangen. Beldeanu verovert de bal door een tackle van achteren. Beldeanu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AiciAcum 53%, F.C. Drojderii 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
AiciAcum - F.C. Drojderii 0:0

65e minuut.
Voiculescu geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Năstăsescu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pantea bereikt de bal nog maar net als eerste. Pantea geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Râpnu met een harde bal richting middenveld. Lăcustă rent richting de bal. Beldeanu verovert de bal door een tackle van achteren. Beldeanu haalt uit met een fantastische trap. Condruţ probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AiciAcum 58%, F.C. Drojderii 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
AiciAcum - F.C. Drojderii 0:0