Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Vel FC BRRC
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
65% Spel op eigen helft 35%
6 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.3 gemiddelde waardering 20
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


1e minuut.
Ciucă passt de bal zonder na te denken. Botea bereikt de bal nog maar net als eerste. Botea passt de bal zonder na te denken. Bădălan rent richting de bal. Bădălan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Lungu geeft een hoge lob. Bădălan heeft problemen om de bal te vangen. Amariei rent richting de bal. Amariei geeft een lange en hoge pass. Calu kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Lungu geeft de bal voor. Doncu heeft problemen om de bal te vangen. Bădălan is nu in balbezit. Bădălan haalt uit met een fantastische trap. Cãrbunaru probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Surdu bereikt de bal nog maar net als eerste. Judele is nu in balbezit. Judele probeert naar een medespeler te passen. Mâlcu is nu in balbezit. Mâlcu schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Bădălan is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Vel - FC BRRC 0:1

26e minuut.
Lungu speelt de bal door. Mâlcu is nu in balbezit. Mâlcu speelt de bal door. Bădălan is nu in balbezit. Bădălan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Capota bereikt de bal nog maar net als eerste. Capota geeft de bal voor. Judele kopt de bal weg. Mâlcu heeft problemen om de bal te vangen. Mâlcu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Vel 70%, FC BRRC 30%.
Fc Vel - FC BRRC 0:1

51e minuut.
Daar is Ciucă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Târşitu onderschept slim de pass. Surdu onderschept slim de pass. Ciucă is nu in balbezit. Ciucă draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Doncu geeft een lange en hoge pass. Buscan geeft een lange en hoge pass. Botea probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bădălan rent richting de bal. Bădălan schiet op doel. Majaru probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Amariei bereikt de bal nog maar net als eerste. Amariei geeft de bal voor. Ciucă kopt de bal weg. Daar is Surdu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Surdu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Buscan onderschept slim de pass. Buscan geeft een lange en hoge pass. Paranghel kan de bal niet met de borst controleren. Ciucă bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciucă draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fc Vel - FC BRRC 1:1

80e minuut.
Mâlcu rent richting de bal. Mâlcu met een sublieme pass. Târşitu rent richting de bal. Ciucă onderschept slim de pass. Ciucă schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Vel 61%, FC BRRC 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fc Vel - FC BRRC 1:1