Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC BRRC Fc Vel
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
37% Spel op eigen helft 63%
8 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.2 gemiddelde waardering 17.5
matig Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


3e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Botea zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pintea speelt de bal door. Klungelig pakt Dumitrache de bal. Dumitrache geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

6e minuut.
Daar is Cãrbunaru, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lungu rent richting de bal. Lungu passt de bal zonder na te denken. Daar is Obeadă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Obeadă draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Judele onderschept slim de pass. Judele passt de bal in één keer door. Obeadă rent richting de bal. Obeadă schiet op doel. Na een snelle pass probeert Amariei de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Doncu geeft de bal voor. Bătrânu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciucă begaat een overtreding. Ciucă krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Botea is nu in balbezit. Botea geeft een lange en hoge pass. Tămâie probeert naar een medespeler te passen. Ciucă rent richting de bal. Ciucă draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC BRRC - Fc Vel 0:1

42e minuut.
Amariei trapt de bal weg van het doel. Surdu is nu in balbezit. Surdu met een sublieme pass. Ciucă is nu in balbezit. Ciucă schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC BRRC 39%, Fc Vel 61%.
FC BRRC - Fc Vel 0:1

68e minuut.
Klungelig pakt Dumitrache de bal. Tămâie geeft de bal voor. Calu kopt de bal weg. Obeadă is nu in balbezit. Obeadă haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC BRRC - Fc Vel 1:1

76e minuut.
Surdu is nu in balbezit. Târşitu begaat een overtreding. Surdu raakt geblesseerd tijdens het duel. Doncu zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Ciucă rent richting de bal. Ciucă haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC BRRC - Fc Vel 1:2

79e minuut.
Paranghel rent richting de bal. Ciucă onderschept slim de pass. Târşitu begaat een overtreding. Ciucă is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Pintea neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Pintea heeft problemen om de bal te vangen. Mâlcu met een sublieme pass. Capota is nu in balbezit. Obeadă bereikt de bal nog maar net als eerste. Obeadă schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Majaru verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC BRRC 35%, Fc Vel 65%.
FC BRRC - Fc Vel 1:2