Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C. Drojderii A.S Vointa Gruni
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
38% Spel op eigen helft 62%
12 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 16.6
waardeloos Schieten zwak
slecht Passen slecht
hopeloos Verdedigen waardeloos


9e minuut.
Lăcustă bereikt de bal nog maar net als eerste. Cozma bereikt de bal nog maar net als eerste. Turbuţan rent richting de bal. Cozma is nu in balbezit. Cozma schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Drojderii - A.S Vointa Gruni 0:1

12e minuut.
Lăcustă kopt de bal weg. Săndiţă rent richting de bal. Cristinel begaat een overtreding. Cristinel krijgt een gele kaart. Săndiţă is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Săndiţă met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Pâslaru de bal. Pâslaru draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

14e minuut.
Cristinel probeert naar een medespeler te passen. Condruţ probeert naar een medespeler te passen. Miu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cozma bereikt de bal nog maar net als eerste. Cozma haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Drojderii - A.S Vointa Gruni 0:2

20e minuut.
Bărzoi met een harde bal richting middenveld. Lăcustă kopt de bal weg. Klungelig pakt Butulan de bal. Pâslaru rent richting de bal. Pâslaru draait met de bal, schiet en ... Caterincă bokst de bal weg.

28e minuut.
Pantea onderschept slim de pass. Pantea passt de bal met de wreef. Pâslaru is nu in balbezit. Pâslaru draait met de bal, schiet en ... Caterincă maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Drojderii - A.S Vointa Gruni 1:2

31e minuut.
Lăcustă is nu in balbezit. Lăcustă met een sublieme pass. Pâslaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Pâslaru draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
F.C. Drojderii - A.S Vointa Gruni 2:2

36e minuut.
Lăcustă raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Scalat komt het veld opgelopen.

37e minuut.
Bărzoi geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Botezan met de inworp. Klungelig pakt Pantea de bal. Pantea geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Drojderii 42%, A.S Vointa Gruni 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
F.C. Drojderii - A.S Vointa Gruni 2:2

49e minuut.
Daar is Mesaroş, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pantea bereikt de bal nog maar net als eerste. Pantea speelt de bal door. Pâslaru rent richting de bal. Pâslaru schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Botezan bereikt de bal nog maar net als eerste. Botezan geeft een lange en hoge pass. Butulan probeert de bal aan de voet te houden. Pâslaru rent richting de bal. Pâslaru draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Bărzoi geeft een lange en hoge pass. Inworp. Botezan met de inworp. Pantea is nu in balbezit. Pantea haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Drojderii 33%, A.S Vointa Gruni 67%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
F.C. Drojderii - A.S Vointa Gruni 2:2