Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
A.S Vointa Gruni F.C. Drojderii
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
50% Spel op eigen helft 50%
11 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.3 gemiddelde waardering 17.4
zwak Schieten slecht
slecht Passen slecht
hopeloos Verdedigen hopeloos


4e minuut.
Miu verovert de bal door een tackle van achteren. Inworp. Botezan met een snelle inworp. Scalat geeft de bal voor. Klungelig pakt Butulan de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
A.S Vointa Gruni - F.C. Drojderii 0:1

5e minuut.
Negoiţă is nu in balbezit. Negoiţă geeft de bal voor. Turbuţan heeft problemen om de bal te vangen. Cozma is nu in balbezit. Cozma draait met de bal, schiet en ... Bochinsky kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

6e minuut.
Scalat passt de bal in één keer door. Butulan rent richting de bal. Scalat is nu in balbezit. Marga rent richting de bal. Marga haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Săndiţă controleert de bal met de borst. Săndiţă passt de bal zonder na te denken. Marga rent richting de bal. Scalat rent richting de bal. Scalat haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Cozma bereikt de bal nog maar net als eerste. Lăcustă verovert de bal door een tackle van achteren. Miu verovert de bal door een tackle van achteren. Cozma bereikt de bal nog maar net als eerste. Cozma draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
A.S Vointa Gruni - F.C. Drojderii 1:1

18e minuut.
Săndiţă geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Moşneguţu met een snelle inworp. Cozma bereikt de bal nog maar net als eerste. Cozma haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
A.S Vointa Gruni - F.C. Drojderii 2:1

23e minuut.
Cozma speelt de bal door. Klungelig pakt Moşneguţu de bal. Moşneguţu geeft een hoge lob. Turbuţan is nu in balbezit. Turbuţan draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
A.S Vointa Gruni - F.C. Drojderii 3:1

26e minuut.
Scalat rent richting de bal. Cristinel rent richting de bal. Scalat verovert de bal door een tackle van achteren. Scalat geeft een hoge lob. Caterincă probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

30e minuut.
Bărzoi geeft de bal voor. Inworp. Botezan met de inworp. Scalat is nu in balbezit. Scalat schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Marga krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Na een snelle pass probeert Butulan de bal onder controle te krijgen. Scalat is nu in balbezit. Cristinel tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cristinel krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.S Vointa Gruni 47%, F.C. Drojderii 53%.
A.S Vointa Gruni - F.C. Drojderii 3:1

50e minuut.
Moşneguţu onderschept slim de pass. Moşneguţu probeert naar een medespeler te passen. Turbuţan bereikt de bal nog maar net als eerste. Turbuţan schiet op doel. Bochinsky maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
A.S Vointa Gruni - F.C. Drojderii 4:1

63e minuut.
Moşneguţu passt de bal zonder na te denken. Lăcustă bereikt de bal nog maar net als eerste. Turbuţan verovert de bal door een tackle van achteren. Cozma bereikt de bal nog maar net als eerste. Cozma schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Bochinsky probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Marga passt de bal in één keer door. Botezan rent richting de bal. Botezan geeft een lange en hoge pass. Marga is nu in balbezit. Marga schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Marga passt de bal met de wreef. Cristinel met een sublieme pass. Turbuţan is nu in balbezit. Cozma rent richting de bal. Cozma draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.S Vointa Gruni 54%, F.C. Drojderii 46%.
A.S Vointa Gruni - F.C. Drojderii 4:1