Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC BRRC Ootelu
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
47% Spel op eigen helft 53%
18 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 16.2
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen hopeloos


2e minuut.
Bădălan passt de bal in één keer door. Lungu rent richting de bal. Lungu met een sublieme pass. Mâlcu rent richting de bal. Mâlcu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Comănescu trapt de bal weg van het doel. Mâlcu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mâlcu met een sublieme pass. Catalan is nu in balbezit. Catalan schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

8e minuut.
Buscan is nu in balbezit. Buscan geeft de bal voor. Lungu kopt de bal weg. Mâlcu rent richting de bal. Mâlcu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC BRRC 46%, Ootelu 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC BRRC - Ootelu 0:0

57e minuut.
Târşitu geeft een lange en hoge pass. Lungu kopt de bal weg. Mâlcu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bădălan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bădălan haalt uit met een fantastische trap. Petrache probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Judele bereikt de bal nog maar net als eerste. Judele speelt de bal door. Lungu speelt de bal door. Bădălan rent richting de bal. Bădălan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Judele met een sublieme pass. Mare bereikt de bal nog maar net als eerste. Mare passt de bal zonder na te denken. Catalan rent richting de bal. Catalan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC BRRC - Ootelu 0:1

72e minuut.
Mare bereikt de bal nog maar net als eerste. Târşitu onderschept slim de pass. Târşitu passt de bal zonder na te denken. Mâlcu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mâlcu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC BRRC 49%, Ootelu 51%.
FC BRRC - Ootelu 0:1