Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ootelu FC BRRC
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
58% Spel op eigen helft 42%
4 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 20.3
poor Schieten weak
poor Passen poor
hopeless Verdedigen unsatisfactory


13e minuut.
Daar is Târşitu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Diamandopol rent richting de bal. Bătrânu rent richting de bal. Diamandopol verovert de bal door een tackle van achteren. Diamandopol haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Pruteanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pruteanu passt de bal met de wreef. Bătrânu bereikt de bal nog maar net als eerste. Diamandopol onderschept slim de pass. Diamandopol schiet op doel. De bal raakt de paal.

35e minuut.
Vlahuţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Mâlcu verovert de bal door een tackle van achteren. Mâlcu passt de bal zonder na te denken. Bădălan is nu in balbezit. Bădălan draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Ootelu - FC BRRC 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ootelu 59%, FC BRRC 41%.
Ootelu - FC BRRC 0:1

48e minuut.
Bădălan raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Obeadă komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Atasie rent richting de bal. Obeadă onderschept slim de pass. Mâlcu rent richting de bal. Obeadă rent richting de bal. Obeadă haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Mitroiu met de inworp. Minea kan de bal niet met de borst controleren. Minea geeft een hoge lob. Obeadă bereikt de bal nog maar net als eerste. Obeadă haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Na een snelle pass probeert Vlahuţă de bal onder controle te krijgen. Judele is nu in balbezit. Judele passt de bal zonder na te denken. Mâlcu rent richting de bal. Mâlcu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ootelu 58%, FC BRRC 42%.
Ootelu - FC BRRC 0:1