Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sporting Recea Fc Vel
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
41% Spel op eigen helft 59%
14 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.3 gemiddelde waardering 17.1
zwak Schieten zwak
zwak Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Ciucă is nu in balbezit. Surdu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciucă rent richting de bal. Surdu rent richting de bal. Surdu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Amariei geeft de bal voor. Pâslariu kopt de bal weg. Herghelegiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Herghelegiu haalt uit met een fantastische trap. Majaru probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Recea - Fc Vel 1:0

13e minuut.
Stoian onderschept slim de pass. Stoian geeft een hoge lob. Covrig is nu in balbezit. Surdu verovert de bal door een tackle van achteren. Surdu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Amariei is nu in balbezit. Scânteianu onderschept slim de pass. Scânteianu draait met de bal, schiet en ... Majaru maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Cãrbunaru verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Recea - Fc Vel 2:0

25e minuut.
Klungelig pakt Andone de bal. Surdu verovert de bal door een tackle van achteren. Surdu speelt de bal door. Ciucă rent richting de bal. Ciucă schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Chitaru bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Botea speelt de bal door. Pintea probeert de bal aan de voet te houden. Amariei rent richting de bal. Herghelegiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Herghelegiu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Daar is Capota, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pâslariu rent richting de bal. Capota tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Capota krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Ciucă bereikt de bal nog maar net als eerste. Surdu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciucă is nu in balbezit. Surdu bereikt de bal nog maar net als eerste. Surdu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Recea - Fc Vel 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sporting Recea 48%, Fc Vel 52%.
Sporting Recea - Fc Vel 2:1

47e minuut.
Scânteianu passt de bal met de wreef. Herghelegiu rent richting de bal. Amariei rent richting de bal. Herghelegiu onderschept slim de pass. Herghelegiu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Scânteianu passt de bal met de wreef. Daar is Herghelegiu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Herghelegiu schiet op doel. Cãrbunaru probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Majaru werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Recea - Fc Vel 3:1

63e minuut.
Stoian is nu in balbezit. Andone verovert de bal door een tackle van achteren. Andone probeert naar een medespeler te passen. Herghelegiu rent richting de bal. Herghelegiu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

76e minuut.
Amariei heeft problemen om de bal te vangen. Scânteianu rent richting de bal. Scânteianu passt de bal in één keer door. Herghelegiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Herghelegiu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Recea - Fc Vel 4:1

77e minuut.
Andone geeft een lange en hoge pass. Daar is Capota, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Scânteianu met een sublieme pass. Herghelegiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Herghelegiu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Majaru met een harde bal richting middenveld. Daar is Stoian, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Herghelegiu is nu in balbezit. Herghelegiu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Recea - Fc Vel 5:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sporting Recea 33%, Fc Vel 67%.
Sporting Recea - Fc Vel 5:1