Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Vel Sporting Recea
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
58% Spel op eigen helft 42%
5 Doelpogingen 13
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 19.2
poor Schieten weak
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen weak


2e minuut.
Doncu is nu in balbezit. Scânteianu verovert de bal door een tackle van achteren. Scânteianu probeert naar een medespeler te passen. Herghelegiu rent richting de bal. Herghelegiu schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

7e minuut.
Doncu rent richting de bal. Doncu speelt de bal door. Amariei rent richting de bal. Scânteianu verovert de bal door een tackle van achteren. Scânteianu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Surdu is nu in balbezit. Andone probeert naar een medespeler te passen. Surdu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Scânteianu rent richting de bal. Scânteianu geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Ciucă passt de bal met de wreef. Căpăţână is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pintea. Căpăţână raakt geblesseerd tijdens het duel. Căpăţână met een snel genomen vrije trap.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Surdu passt de bal in één keer door. Pintea met een sublieme pass. Baciu is nu in balbezit. Ciucă is nu in balbezit. Ciucă draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Surdu probeert de bal met de borst te controleren. Covrig speelt de bal door. Botea kan de bal niet met de borst controleren. Herghelegiu rent richting de bal. Herghelegiu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Strujac trapt de bal weg van het doel. Herghelegiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pintea tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pintea krijgt een gele kaart. Herghelegiu raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Herghelegiu kan niet meer verder spelen. Croitoru komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Vel 61%, Sporting Recea 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fc Vel - Sporting Recea 0:0

76e minuut.
Klungelig pakt Covrig de bal. Surdu rent richting de bal. Covrig bereikt de bal nog maar net als eerste. Surdu verovert de bal door een tackle van achteren. Surdu geeft een lange en hoge pass. Strujac verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

89e minuut.
Scânteianu raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Săpunaru komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Vel 54%, Sporting Recea 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fc Vel - Sporting Recea 0:0