Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
A.S Vointa Gruni Sporting Recea
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
53% Spel op eigen helft 47%
6 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.9 gemiddelde waardering 19.7
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen weak
hopeless Verdedigen poor


19e minuut.
Klungelig pakt Mesaroş de bal. Ahilie is nu in balbezit. Ahilie passt de bal zonder na te denken. Herghelegiu rent richting de bal. Herghelegiu haalt uit met een fantastische trap. Caterincă bokst de bal weg.

23e minuut.
Bărzoi onderschept slim de pass. Bărzoi geeft een hoge lob. Cozma is nu in balbezit. Turbuţan is nu in balbezit. Turbuţan draait met de bal, schiet en ... Strujac verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Miu onderschept slim de pass. Miu speelt de bal door. Cozma bereikt de bal nog maar net als eerste. Turbuţan is nu in balbezit. Turbuţan schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Baciu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
A.S Vointa Gruni - Sporting Recea 1:0

39e minuut.
Herghelegiu is nu in balbezit. Klungelig pakt Scânteianu de bal. Mesaroş is nu in balbezit. Scânteianu onderschept slim de pass. Scânteianu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Cozma rent richting de bal. Bălţatu onderschept slim de pass. Bălţatu met een sublieme pass. Herghelegiu is nu in balbezit. Herghelegiu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
A.S Vointa Gruni - Sporting Recea 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.S Vointa Gruni 49%, Sporting Recea 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
A.S Vointa Gruni - Sporting Recea 1:1

73e minuut.
Butulan geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pâslariu met de inworp. Scânteianu is nu in balbezit. Scânteianu geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Andone geeft de bal voor. Bărzoi rent richting de bal. Bărzoi passt de bal in één keer door. Daar is Herghelegiu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Herghelegiu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Miu rent richting de bal. Scânteianu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Miu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Miu zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Baciu met een sublieme pass. Turbatu bereikt de bal nog maar net als eerste. Turbatu geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Turbatu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cozma speelt de bal door. Turbuţan bereikt de bal nog maar net als eerste. Turbuţan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Chitaru trapt de bal weg van het doel. Scânteianu kopt de bal weg. Butulan is nu in balbezit. Scânteianu verovert de bal door een tackle van achteren. Scânteianu haalt uit met een fantastische trap. Caterincă probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
A.S Vointa Gruni - Sporting Recea 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.S Vointa Gruni 56%, Sporting Recea 44%.
A.S Vointa Gruni - Sporting Recea 1:2