Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sporting Recea A.S Vointa Gruni
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
36% Spel op eigen helft 64%
13 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.2 gemiddelde waardering 16.6
slecht Schieten zwak
slecht Passen slecht
zwak Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Turbatu bereikt de bal nog maar net als eerste. Turbatu geeft de bal voor. Chitaru probeert de bal aan de voet te houden. Cozma rent richting de bal. Cozma draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

11e minuut.
Croitoru is nu in balbezit. Croitoru passt de bal in één keer door. Bărzoi verovert de bal door een tackle van achteren. Ahilie is nu in balbezit. Ahilie geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Cristinel passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Moşneguţu de bal. Moşneguţu geeft de bal voor. Turbuţan bereikt de bal nog maar net als eerste. Turbuţan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Andone onderschept slim de pass. Andone met een sublieme pass. Croitoru is nu in balbezit. Croitoru schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Recea - A.S Vointa Gruni 1:0

36e minuut.
Andone bereikt de bal nog maar net als eerste. Andone geeft de bal voor. Klungelig pakt Mesaroş de bal. Herghelegiu is nu in balbezit. Herghelegiu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Recea - A.S Vointa Gruni 2:0

45e minuut.
Bărzoi geeft de bal voor. Inworp. Ahilie zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Croitoru is nu in balbezit. Croitoru geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sporting Recea 43%, A.S Vointa Gruni 57%.
Sporting Recea - A.S Vointa Gruni 2:0

77e minuut.
Na een snelle pass probeert Cristinel de bal onder controle te krijgen. Herghelegiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Croitoru bereikt de bal nog maar net als eerste. Croitoru haalt uit met een fantastische trap. Butulan heeft problemen om de bal te vangen.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Pâslariu neemt de hoekschop. Ahilie rent richting de bal. Ahilie draait met de bal, schiet en ... Herghelegiu rent richting de bal. Herghelegiu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sporting Recea 29%, A.S Vointa Gruni 71%.
Sporting Recea - A.S Vointa Gruni 2:0