Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC BRRC AiciAcum
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
40% Spel op eigen helft 60%
12 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 16.1
unsatisfactory Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


2e minuut.
Buscan onderschept slim de pass. Buscan geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Dumitru de bal onder controle te krijgen. Mâlcu rent richting de bal. Mâlcu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Mitrea geeft een lange en hoge pass. Buscan kopt de bal weg. Berescu is nu in balbezit. Calu verovert de bal door een tackle van achteren. Calu geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Judele speelt de bal door. Bădălan rent richting de bal. Dumitru maakt een afschuwelijke overtreding. Dumitru is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

18e minuut.
Ninoiu is nu in balbezit. Ninoiu passt de bal zonder na te denken. Voiculescu is nu in balbezit. Bădălan verovert de bal door een tackle van achteren. Bădălan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Klungelig pakt Bădălan de bal. Berescu rent richting de bal. Bădălan onderschept slim de pass. Bădălan draait met de bal, schiet en ... Râpnu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC BRRC - AiciAcum 1:0

28e minuut.
Calu geeft een hoge lob. Obeadă rent richting de bal. Bădălan onderschept slim de pass. Bădălan haalt uit met een fantastische trap. Râpnu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC BRRC - AiciAcum 2:0

31e minuut.
Ninoiu passt de bal in één keer door. Calu geeft de bal voor. Bădălan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bădălan geeft een hoge lob. Neag kopt de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Lungu passt de bal zonder na te denken. Mâlcu is nu in balbezit. Obeadă is nu in balbezit. Mâlcu rent richting de bal. Mâlcu draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Râpnu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Klungelig pakt Neag de bal. Judele bereikt de bal nog maar net als eerste. Judele speelt de bal door. Mâlcu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mâlcu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC BRRC - AiciAcum 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC BRRC 32%, AiciAcum 68%.
FC BRRC - AiciAcum 3:0

50e minuut.
Ielcean rent richting de bal. Paranghel is nu in balbezit. Ielcean verovert de bal door een tackle van achteren. Ielcean schiet op doel. Comănescu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC BRRC - AiciAcum 3:1

63e minuut.
Mâlcu rent richting de bal. Mâlcu passt de bal met de wreef. Bădălan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bădălan draait met de bal, schiet en ... Obeadă probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Calu neemt de hoekschop. Bădălan maakt een snoekduik en kopt de bal. Râpnu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC BRRC - AiciAcum 4:1

67e minuut.
Mitrea geeft een hoge lob. Calu geeft een lange en hoge pass. Neag rent richting de bal. Lungu onderschept slim de pass. Lungu geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC BRRC 48%, AiciAcum 52%.
FC BRRC - AiciAcum 4:1