Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ootelu FC Viitorul Tg. Frumos
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
47% Spel op eigen helft 53%
11 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 18.8
poor Schieten poor
poor Passen weak
hopeless Verdedigen unsatisfactory


18e minuut.
Birnicu passt de bal met de wreef. Gherea bereikt de bal nog maar net als eerste. Gherea passt de bal met de wreef. Deacon bereikt de bal nog maar net als eerste. Deacon haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Mitroiu met de inworp. Atasie probeert naar een medespeler te passen. Mormocea speelt de bal door. Deacon is nu in balbezit. Deacon draait met de bal, schiet en ... Paal!

28e minuut.
Mormocea geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Birnicu met de inworp. Gherea is nu in balbezit. Gherea draait met de bal, schiet en ... Petrache kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ootelu - FC Viitorul Tg. Frumos 0:1

29e minuut.
Atasie bereikt de bal nog maar net als eerste. Gherea is nu in balbezit. Atasie begaat een overtreding. Gherea is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Doru zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Petrache probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Ţânţar geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Minea met een snelle inworp. Pruteanu rent richting de bal. Pruteanu geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Doru onderschept slim de pass. Pruteanu rent richting de bal. Doru onderschept slim de pass. Catalan onderschept slim de pass. Catalan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Cioropina geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mare zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Truşcă is nu in balbezit. Truşcă geeft een lange en hoge pass. Opriş probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ootelu 51%, FC Viitorul Tg. Frumos 49%.
Ootelu - FC Viitorul Tg. Frumos 0:1

75e minuut.
Gherea bereikt de bal nog maar net als eerste. Atasie verovert de bal door een tackle van achteren. Atasie passt de bal zonder na te denken. Pruteanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pruteanu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Gherea met een sublieme pass. Mitroiu rent richting de bal. Deacon tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mitroiu raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

83e minuut.
Cioropina geeft een hoge lob. Inworp. Minea met de inworp. Pruteanu probeert de bal met de borst te controleren. Pruteanu geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Mormocea bereikt de bal nog maar net als eerste. Mormocea geeft een lange en hoge pass. Niţulescu is nu in balbezit. Birnicu is nu in balbezit. Birnicu geeft een lange en hoge pass. Petrache probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ootelu 43%, FC Viitorul Tg. Frumos 57%.
Ootelu - FC Viitorul Tg. Frumos 0:1